9300tl bütçem var monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Kasa toplama konusunda teknik bilgiye haiz değilim, montajlı bir şekilde alabileceğim veya hazır sistem de önerebilirsiniz, teşekkürler
Bende o monitörü kullanıyorum bana hiç sorun çıkarmadı kasayıd eğiştirebilirGamepower monitör almayın hocam. Onun dısında sistem kasası dışında iyi.
Hocam toplam 9300 tl veriyoruz bir rtx özelliği olmasınmıİşlemciyi 3600 anakartı(tercihe bağlı anakart) Msi b450m a pro max yapınca 7060 tl oluyor.
2k Monitörle birlikte 9200 lira toplam![]()
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD Fiyatı
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam RTX özelliği abartıldığı kadar iyi bir özellik değil bence en azından şimdilik. 5700 xt 2070 den daha iyi performansa sahip bir ekran kartı aynı zamanda daha uygun fiyatlı. Sınırlı sayıda oyun destek veriyor RTX e zaten. RTX in açılması da performansta/fpsde düşüş anlamına geliyor. 3-5 sene sonra gelişen teknolojiyle, tüm oyunların destek vermesiyle bu özelliğe düşünülebilir. Ama şu an için çok erken bence.Hocam toplam 9300 tl veriyoruz bir rtx özelliği olmasınmı