- Reaksiyon puanı
- 493
Kardeşimin Telefonundan Bi Arkadaşı arıyım dedim.Aramadan önce kaç kontörü var diye baktım ve sonuç
(Photoshop İle Oynama Yoktur...)
Kardeşimin Telefonundan Bi Arkadaşı arıyım dedim.Aramadan önce kaç kontörü var diye baktım ve sonuç(Photoshop İle Oynama Yoktur...)
![]()
Bilgi İçin SağolWAP veya GPRS kullanılmışsa vodafone da öyle oluyor.Kontör küsürlü olarak gidiyor kullanılan veri miktarına göre. Aynı durum bende de oldu
bende :d:dmuhaha bir an oha dedim :d sonra normal olduğunu öğrenince hmm dedim![]()
Sim kart işareti var yani msj doğrudan sim kart belleginden okunuor
normal bilgi msjın da bu işaretin olmaması gerekioır
yani millet bu arkadas sizlerle dalga gecior
Yoo geçmiyor
Vodafone'un sahibi gibi maşallah...Şuan okulda gelsin nereden akıyo bu değirmenin suyu sorucam..(heyecandan yanlış da yazmışım 92.944 Kontör Olucaktı.)
Dalga geçmiyorum :icon_-1: mesajlarıda okursan neden böyle bişey olduğunu da öğrenebilirsin...Sim kart işareti var yani msj doğrudan sim kart belleginden okunuor
normal bilgi msjın da bu işaretin olmaması gerekioır
yani millet bu arkadas sizlerle dalga gecior
Öyle birşey olsa seve seve dağıtırım elbetteburada yazdın ama başlarlar buradan kontür atsana diye![]()
Öyle birşey olsa seve seve dağıtırım elbetteama bazı arkadaşlarında açıkladığı gibi teknik bi durumdan dolayı 92 bin gibi gözüküyor...
O İş Bendede Oldu İlk MSN'de OnLT la Paylaştım Yuh Dedi. Bende 14 Küsür Vardı. Bu Küsüratlı Orjinal Kontör Değil Yani Kontörün Kontörü :btelefondan internete girdiğin zaman . lı oluyor kontör..