Merhaba,en fazla 900 tlye çıkabilirim kesinlikle hdmi'ı veya display port'u olmalı 75 hz olursa iyi olur ve 1080p olmalı. Eğer kullanıyorsanız memnunmusunuz yazarsanız sevinirim.
Güzeller ama hepsi 1000 liraya yakın ben en fazla 900 yapabilirim yani onun içinde zorlamam gerekiyor 1000'e imkanı yok çıkamam.Merhaba,
Dostum güzel monitörler;
![]()
MSI Pro MP242 Monitör
MSI Pro MP242 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
ViewSonic VA2432-h Monitör
ViewSonic VA2432-h Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
LG 24ML600M-B Monitör
LG 24ML600M-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Asus VP229Q Monitör
Asus VP229Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Güzeller ama hepsi 1000 liraya yakın ben en fazla 900 yapabilirim yani onun içinde zorlamam gerekiyor 1000'e imkanı yok çıkamam.
O zaman buyur;Güzeller ama hepsi 1000 liraya yakın ben en fazla 900 yapabilirim yani onun içinde zorlamam gerekiyor 1000'e imkanı yok çıkamam.