Mestra
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 250
Arkadaşlar 9000TL bütçem var maksimum bu bütçeyle ne toplayabilirim sizce 2.el de olabilir en neredeyse her pc 12 15 arası fiyatı var.
sana kasa öneremem ama şunu diyebilirim ben olsam 2.ci el almazdım çünkü (bazı) 2.ci el kasalara veya cihazlara güvenemiyom tabi siz isterseniz alabilirsiniz ama önerimdi sadeceArkadaşlar 9000TL bütçem var maksimum bu bütçeyle ne toplayabilirim sizce 2.el de olabilir en neredeyse her pc 12 15 arası fiyatı var.
İkinci el için yer neresi?Arkadaşlar 9000TL bütçem var maksimum bu bütçeyle ne toplayabilirim sizce 2.el de olabilir en neredeyse her pc 12 15 arası fiyatı var.
?sana kasa öneremem ama şunu diyebilirim ben olsam 2.ci el almazdım çünkü (bazı) 2.ci el kasalara veya cihazlara güvenemiyom tabi siz isterseniz alabilirsiniz ama önerimdi sadece
İkinci el için yer neresi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
İkinci el için yer neresi?
hocam yanlış anlamayın ama sizin bana karşı bi gıcıklığınızmı var kendi fikirlerimi belirtmişim orda ben her mesaj yazdığımda orda beni haksız çıkartmayamı çalışıyonuz anlamadım troll fln diyonuz bana a yok bi gıcıklılığınız varsa söyleyin veya neden bana karşı böyle davranıyonuz
İstanbul ve çevresi.İkinci el için yer neresi?
?
Genel İstanbul buluruz.İstanbul bağcılar.
Bunu alacağıma 1650 sistem alırım daha iyidir bence.Genel İstanbul buluruz.
Sapphire Pulse Radeon RX 6400 11315-01-20G 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI PRO H610M-B Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
![]()
Adata XPG Hunter 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SBHT Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Hunter 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SBHT Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Hunter 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SBHT Ram özelliklerini incele, 819,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Üzerine PSU ve Kasa gerekli.
bit 128 olsaydı daha iyi olurduPowerColor Fighter AXRX 6500XT 4GBD6-DH/OC 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
O link yanlış.Bunu atacaktım,özür dilerim.
Alacağın ikinci elde yok bu sistem.İkinci el piyasası sapıttı yine bu ara.Bunu alacağıma 1650 sistem alırım daha iyidir bence.