900 TL ye kadar telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan q0kh4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar. Ben bir türlü karar veremedim. Son zamanlarda araştırmalarım sonucu donanımsal yazılımsal ve estetik açıdan fiyatından dolayı
s3 miniye sıcak bakar oldum. 900 tlye heryerde samsung garantisiyle satılıyor. Size sorum arkadaşlar s3 miniden donanımsal ve yazılımsal olarak daha iyi ve fiyatı hemen hemen aynı olan üretimi durmamış bir telefon varmı ? Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Razr var tavsiye edebileceğim bir de L9 var.İstanbul Bilişimde vardı

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Razr var tavsiye edebileceğim bir de L9 var.İstanbul Bilişimde vardı

Teşekkürler peki s3 minide ki özellikler bunlardada varmı peki. Mesela Video izlerken aynı zamanda videoyu küçültüp telefonda başka işlem yapma kimi falan bu sadece bir örnek.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Teşekkür ederim. Ama bu pek yeterli olmadı senin bildiğin ve önerebiliceğin bir telefon varmı özellikleriyle kısaca bilgi verebilirsen çok iyi olur.

Teşekkür ederim. Ama bu pek yeterli olmadı senin bildiğin ve önerebiliceğin bir telefon varmı özellikleriyle kısaca bilgi verebilirsen çok iyi olur.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Galaxy S3 mini alacağıma Galaxy Ace+ alırım daha iyi Ekranı küçük olunca s3 kadar alımlı durmuyor , LG OPTIMUS l7, l9 bulursun rahat Jeally beande gelıyor

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galaxy s3 Mini..
Teşekkürler peki s3 minide ki özellikler bunlardada varmı peki. Mesela Video izlerken aynı zamanda videoyu küçültüp telefonda başka işlem yapma kimi falan bu sadece bir örnek.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Galaxy S3 mini alacağıma Galaxy Ace+ alırım daha iyi Ekranı küçük olunca s3 kadar alımlı durmuyor , LG OPTIMUS l7, l9 bulursun rahat Jeally beande gelıyor
Ace plus biliyorum ama istediklerimi karşılamıyor. Lg yede baktım ama telefonu elime alınca menüsü falan simgeler beğenmedim yani neden bilmiyorum ama sıcak gelmedi bu telefonlar bana.

Anladım peki neden olduğnuda kısaca açıklarsan sevinirim :)

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendim de Samsung kullanıyorum Note 2 şikayetim yok. Özelliklerinide pek kullanıyorum. Bütçene en uygun o olduğu için :)
Ace plus biliyorum ama istediklerimi karşılamıyor. Lg yede baktım ama telefonu elime alınca menüsü falan simgeler beğenmedim yani neden bilmiyorum ama sıcak gelmedi bu telefonlar bana.

Anladım peki neden olduğnuda kısaca açıklarsan sevinirim :)

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc desire x alabilirsin.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Zaten kararını vermişsin sen, o fiyata oneX önerirsek bile sen s3mini diyeceksin. Şimdiden hayırlı olsun

PerForm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence alacaksan Sony Ericsson Xperia Arc S al. Hem şık hem güçlü hem kaliteli telefon. Tavsiye ediyorum.

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Onu bilmiyorum ama s3 miniyi pek tavsiye etmem.Pentile tabanlı ve düşük çözünürlüğü olduğu için ekran pek güzel değil.Razr'da pentile tabanlı ama s3 mini'ye oranla daha güzel

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Zaten kararını vermişsin sen, o fiyata oneX önerirsek bile sen s3mini diyeceksin. Şimdiden hayırlı olsun
Öncelikle teşekkürler. Şuan s3 mini sıcak geliyor bana yazılımsal olarak s3 le hemen hemen aynı özelliklere sahip diye ama aynı fiyata özellikleri daha iyi ve şık bir telefon varsa onu seçebilirim. one x e bakıcam tekrardan. senin bilgin varsa kısaca one x hakkında bilgi verebilrimisn kaç para özellikleri nasıl yazılımsal ve donanımsal olarak.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bence alacaksan Sony Ericsson Xperia Arc S al. Hem şık hem güçlü hem kaliteli telefon. Tavsiye ediyorum.
Evet gerçekten güzel telefon ama işlemcisi tek çekirdekli olması kötü.

istersen birde suna goz at. Lumia 620 belki isini gorur.
fiyati ise 749 Tl

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/lumia620/teknik-ozellikler/
Lumia da kafamı karıştıran bir telefon aslında. Sistem özellikleride güzel 620 nin. Ama wp8 e alışabilirmiyim bilmiyorum ve uygulama açısından da pek destek görmediği için şu anlık dayanabilirmiyim bilmiyorum kafamı çok karıştırıyor.

Onu bilmiyorum ama s3 miniyi pek tavsiye etmem.Pentile tabanlı ve düşük çözünürlüğü olduğu için ekran pek güzel değil.Razr'da pentile tabanlı ama s3 mini'ye oranla daha güzel

Başka bir arkadaş daha razr demis ama bana kısaca bilgi verebilrmisiniz bu telefon hakkında

Desire x güzel bir telefon ancak ön kamerası bulunmamakta ve arka kamerası yazılımsal olarak şuanda 480 p video kaydı yapabiliyormus bunlar benim acımdan önemli o kadar para verip telefon alıpta ön kamerasının olmaması kötü olur benim acımdan .

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Evet gerçekten güzel telefon ama işlemcisi tek çekirdekli olması kötü.

Lumia da kafamı karıştıran bir telefon aslında. Sistem özellikleride güzel 620 nin. Ama wp8 e alışabilirmiyim bilmiyorum ve uygulama açısından da pek destek görmediği için şu anlık dayanabilirmiyim bilmiyorum kafamı çok karıştırıyor.

Başka bir arkadaş daha razr demis ama bana kısaca bilgi verebilrmisiniz bu telefon hakkında

Desire x güzel bir telefon ancak ön kamerası bulunmamakta ve arka kamerası yazılımsal olarak şuanda 480 p video kaydı yapabiliyormus bunlar benim acımdan önemli o kadar para verip telefon alıpta ön kamerasının olmaması kötü olur benim acımdan .
eee o zaman s3 mini:D

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
eee o zaman s3 mini:D
zaten şuan fiyat performans acısından en yakın onu secicem ama diyorum ya fiyatı aynı ama s3ten daha iyi bir telefon varmı mesela işlemcisi 1.2 ghz çift çekirdek 8 mp kamera vs vs vs

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arka kapağı kevlardan üretildi yani çelek yeleklerde kullanılan madde.Ekran qHD super amoled,4.3 inç,256 ppi galiba,Motorolanın güzel bi arayüzünü kullanıyor.Jb alacak deniliyordu,tasarım olarak gayet iyi s3 miniye göre çok çok daha iyi

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arka kapağı kevlardan üretildi yani çelek yeleklerde kullanılan madde.Ekran qHD super amoled,4.3 inç,256 ppi galiba,Motorolanın güzel bi arayüzünü kullanıyor.Jb alacak deniliyordu,tasarım olarak gayet iyi s3 miniye göre çok çok daha iyi
ya ben bir türlü bulamadım şu telefonu lütfen bana linkini atabilrimisin vide incelemesii varsa

Birde motorola güvenilir bir markamı. Birde aksesuarları varmı mesela s3te şey var hem koruma kabı hemde 3500 mili amper lik batarya tarzında birşey yapmışlar şarı biterse ordan kullanıyo bundada öyle aksesuarlar varmı.

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Batarya olarak bi üst model çıkarmışlar onda 3300 mah kullanılıyor fakat türkiyeye gelmeyecek.Yanında standart paket veriyorlar maalesef,şarj aleti ve kulaklık.Keşke 4X HD gibi olsa...

http://www.youtube.com/watch?v=AszNcXLtQSQ burada türkçe olarak var ve phonearena'nın incelemesi var youtube'da aratırsan

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
zaten şuan fiyat performans acısından en yakın onu secicem ama diyorum ya fiyatı aynı ama s3ten daha iyi bir telefon varmı mesela işlemcisi 1.2 ghz çift çekirdek 8 mp kamera vs vs vs
lg optimus 4x hd
1200 tl
araştır bu telefonu

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10