• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

90 santimlik haltercinin kaldırdığına bakın!

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Bakmayın siz onun boyuna posuna. Boyu 90 santim ve ağırlığı da sadece 9 kilogram. O şimdi halter çalışıyor.
Boyu 90 santim, ağırlığı 9 kilogram. Çevresindekilerin kendisine 'Romeo' lakabını taktığını kaydeden Aditya Dev, 1.5 kilogramlık halterleri zorlanmadan kaldırabiliyor.

1.jpg

2.jpg

Hindistan'da yaşayan 19 yaşındaki Aditya Dev,dünyanın en küçük vücut geliştiricisi unvanına sahip.

3.jpg

Her gün binlerce insan, vücut geliştiren Aditya'yı görmek için çalıştığı spor salonuna akın ediyor.

4.jpg

Aditya'nın koçu Rajeet Pal da, genç sporcunun küçük vücudunu geliştirmek için saatler boyunca çalıştıklarını ifade ediyor.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

11.jpg

12.jpg

Kaynak

saçlarına bayıldım ben:icon_:

bu adamı gördükten sonra; halimize bayaa bi şükretmeliyiz bence =)

bu arada adamın soyadı dev =)

way bee ...O boyuyla ne pozlar vermiş...

Bu cüsseyle halter kaldırmak pes vallahi:)inş kalıbına göre ağırlık kaldırırda alta ezilmekten kurtulur.

Bence montaj. Gerçek gibi durmuyor. Ama çok küçük olduğunda bana öyle geliyor olabilir.

Anaa adama bak o.O
biz bunun yanında deve kalırız be

Valla yüzü photoshop gibi duruyor. :D

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR..
Boyu 90 cm, ağırlığı 10 kg olan 21 yaşındaki Aditya Dev, 1.5 kilogramlık halterleri zorlanmadan kaldırabiliyor. Hindistan'da yaşayan 19 yaşındaki Aditya Dev,dünyanın en küçük vücut geliştiricisi unvanına sahip bulunuyor. Her gün binlerce insan, vücut geliştiren Aditya'yı görmek için çalıştığı spor salonuna geliyor.

Enteresan 19 mu 21 mi?

Adamda 4 yaş boyu 40 yaş suratı var..