90.000 TL Bütçeye En Uygun 2. El Volkswagen Otomobil Hangisi?

Bu konuyu okuyanlar

kahraman.deniz

Öğrenci
Katılım
17 Temmuz 2018
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
49
selam herkese. sitede yeniyim, yanlışım olursa affola. benim yaklaşık 90binlik bir bütçem var ve ikinci el bi volkswagen otomobil almayı düşünüyorum. daha önce ikinci el otomobil satın alma platformu olan ikinciyeni sitesinden kredi kartıyla araba alan bir arkadaşım bu siteyi önerdi, hizmetlerinden çok memnun kalmış. istediğim volkswagen araba için açık artırmaya girip, en yüksek fiyatı ben verirsem, arabayı alabiliyorum. şu an açık artırmada olan mevcut ikinci el wolkswagen otomobil modelleri de linkte.
sizce araçların açılış fiyatları nasıl? hangisini düşünmeliyim? bu siteyi daha önce kullanan var mı? şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,693
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Vw piyasası çok pahalı aslında ve piyasasında temizini kazasızını ve sorunsuzunu bulmak zor. Madem 90 bin TL elinin altında paran varsa yıl sonu kampanyalarını takip edip sıfır faiz veya uygun faiz oranlı kampanyalar ile sıfır araba alsan daha iyi olabilir aslında ? Zaten bayiler yılbaşına kadar elindeki arabaları satmaya çalışıyorlar ÖTV hurda indirim flan yapıyorlar ekstra pazarlıkla ile flan uygun fiyata sıfır araba alabilirsin.
 

Geralt_Of_Rivia

Asistan
Katılım
24 Haziran 2019
Mesajlar
137
Reaksiyon puanı
20
Puanları
18
Yaş
18
Jetta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vaya passat
 
Üst