9 Günde 1 Milyon Dolar Nasıl Kazanılır?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yanlış okumadınız. iPhone için oyun geliştiren bir geliştirici sadece dokuz günde App Store üzerinden ciddi bir satış rakamına ulaşmayı başardı.

App Store'un ne kadar büyük bir güç haline geldiği istatistikler ile kanıtlana dursun, sıra dışı başarı öyküleri olayın ciddiyetine anlam kazandırıyor. Bu kez başarının sahibi, iPhone'a özel oyunlar ile adını duyuran PopCap Games Studios.
Oyunda bahçenizi ele geçirmeye çalışan zombilere karşı bitkileri kullanarak koruma sağlamaya çalışıyorsunuz. 2.99 $ bedelle satılan Plants vs Zombies isimli oyun App Store'da yer almaya başlayalı sadece 9 gün olmasına karşın, 300.000 kopyadan daha fazla satarak, şimdiden 1 Milyon Dolarlık gelir elde etmeyi başarmış durumda. Elbette ki bu meblağın tümü geliştiriciye kalmıyor. Ancak daha şimdiden, oyunun PopCap Games'e çok daha fazla paralar kazandıracağını tahmin etmek pek de güç olmasa gerek.

pop_cap_games_haber1267205948.jpg

Hatırlanacağı üzere PopCap Games daha önce App Store üzerindeki ilk ücretli oyunları olan Bejeweled 2 ile üç milyon satış rakamına ulaşarak, iyi bir başarı yakalamıştı. Siz de oyunu beğendiyseniz ve hemen denemek isterseniz burada yer alan adresi kullanabilirsiniz.

:: Oyunu denediniz mi?

Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
oyunu denemedimde
oyun yazarı olmak isterdim 250kblık bi oyun yap koy appstore a 1m$ götür kârlı iş

grafiklere bakıyorumda çooook uzun süre ar-ge yapmışa benziyolar :D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Nelerden para kazanıyo adamlar ya.

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben Windows'ta oynuyorum. Zevkli oyun. Basit ve eglenceli. Zaten parayi da boyle seyler kazaniyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adamlar işini biliyor. :)

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
aa bu oyunu biliyorum bitirmiştim :D. muhteşem bir oyun :D. hiç başından kalkmadan 8-9 saat oturmuşluğum var.

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Muhteşem bi oyun öyle çocuksu göründüğüne bakmayın.

Oyunu bitirdikten sonra extras var onlar en az oyun kadar eğlenceli.

Sonra kendi tarlanı yapıp, kendi bitkilerini yaratıyosun.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bir oyuna bak bide götürülen paraya :D

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Objective-C dilini öğrenebilsem bende uygulama işine gircem ama internette bu dil için kaynak bulamadım.

fobyram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adamlar gerçekten işi biliyo

oyunu beğenmedim

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
9 günde 1 milyon $...
Biz de yedik...
Kara para aklamanın en güzel yolu. Para aktaran 300 bin hesabın takip edilmesi maliye açısından mümkün değil. Oyun satış geliri diye kayıtlarına geçir, vergisini öde, oh mis gibi tertemiz para oldu sana.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Jb sayesinde para vermeden bu oyunların Zevkini çıkarmak mümkün :D n kısa zaman bu tarz bir oyun yapıp drnemk lazım. Bakalım biz ne kadar kazanacaz :D

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Jb sayesinde para vermeden bu oyunların Zevkini çıkarmak mümkün :D n kısa zaman bu tarz bir oyun yapıp drnemk lazım. Bakalım biz ne kadar kazanacaz :D

Garanti kapsamından çıktığı için yapmak istemiyorum yaklaşık 2 yıl sonra jb yapıp oynarım anca

amewrika

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu oyunu bilgisayarımda denemiştim, iphone veya ipod touch'ım olsa ben de satın alırdım. Zaman geçirmek için gerçekten güzel bir oyun. Biraz çocukça gözükse de yetişkinler için de keyifli bir oyun.