9 Bin Profil Backlink (Social Monkee)

xblogmedya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Profil Backlink (Social Monkee)

Arkadaşlar merhaba İnternet sitesi olupta bedava profil backlik yaptırmak isteyenler iyi okusun ayrıca konunun yeri burası mı bilmiyorum öle paylaşım dedim ben bana faydanız dokunabilir hem kendinze

Link borsasında 100 imleme için 5-10$ gibi ücretler istendiğini görürüz. İmleme, düzenli olarak anasayfanıza, yazılara ve alt sayfalara uygulanmalıdır. Önerilerimizi tamamen uygularsanız, dakikalar içinde istediğiniz link için scuttle, pligg ve otoriter özgün scriptli sitelerden imlenmiş olacaksınız. Bu da aynı zamanda kaliteli backlink demek.

Social Monkee, Pligg sitelere gönderim yapıyor. Ücretsiz üyeler günde 1 kez 25 siteye, Premium üyeler günde 3 kez 100 farklı c-classtaki pligg sitelere atabiliyor. Arayüz üzerinden raporlara ulaşmak mümkün. Sitelerden birine girecek olursanız backlinkinizin sayfada tek olduğunu ve dofollow olduğunu görebilirsiniz.

Sitenin bir diğer özelliği de hayat boyu 47$ olan premium üyeliği siteye 12 ref getirmeniz karşılığında size vermesi.Mükemmel bir fırsat çünkü bu ayda 9000 imleme demek.

Bu işe özellikle siteme ziyaretçi gelmiyor diyenler için bulunmaz nimet arkadaşlar mutlaka denemelisiniz..

Arkadaşlar Bu siteye hiç üye olmayan varsa eğer Refimle Üye olursanız sevinirim

Refli : [URL="http://www.socialmonkee.com/index.php?af=94111"]Üyelik[/URL]

Refsiz: Üyelik