8mb Paket Ping MS Sorunu

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben 8mb'e kadar paketine geçeli 2-3 gün olmuştur ve hiç bir sorunla karşılaşmadım tâ ki şimdiye kadar.

Öyle bir trafik varki bezdim yani şuna bakın sizce nedeni nedir? Eskiden Ping 11 di :S
1341860971.png

Kablolu modem kullanıyorum ve internetimi başkası kullanıyor olamaz.

Belki bir yardımı olur diye söyliyeyim bu ping artışı olmadan önce pc ani bir kapanma yaşadı mavi bir ekran suplucy40-45-30 diye geri sayım felan oldu sonra sistem ani kapanmadan kurtarıldı Ax 00000 gibisinden bir hata gelmişti.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Yurtdışı çıkışlarında problem olabilir bence arayıp sorabilirsin türk telekomu veya TTnet Destek yardım eder.İyigünler

kafadar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de vardı.internette kopmlar bağlanamama aradım anında düzelttiler.kocaelideyim.

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesin birşey söyleyemem ama sisteme virüs vs. bulaşmış olabilir.Benim de bağlantım 7mbit/sn küsürdü.Ping 10 geliyordu genelde..Online oyunlar,torrentler vs derken virüs girdi ping de yükselme olduğu fakat seninki kadar değil..Sonra antimalwarebytes ve gibi programlarla tarattım 7-8 tane reklam virüsü buldu.Sana tavsiyem tam bir tarama yap,sisteminde yoksa firewall kur,sorun çözülmezse temiz bir format at.Bunları dememin nedeni alt yapı çalışmaları vs. bunlardan değildir senin sorunun.Kolay gelsin.

kral2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dns ayarlarınızı kontrol edin yurtdışı çıkışlı dnsler ping süresinin yükselmesine neden olabiliyor.

ChetossS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorun bendede var 60 ms ping ve üzeri değerler alıyorum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler benim netim en kotu zamanda 5 mb cekiyo ama surekli ping 60 filan oluyo pc de virus taramasi yaptim 10 kere virusde acik olan int bagli programlarda yok ama ping 1 turlu dusmuyo neden acaba ?