Teknobiyotik RTX2060 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 5 2600 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik piyasaya göre en iyi PC bu sanırım. 1000 tl ye 75 hz bi monitör bakmam lazım.Bütçem 8bin tl fakat 8bin tl nin içinde monitörde var onu söyleyeyim monitör en az 27 inç olmasını istiyorum gerçekten güçlü ve ileriye dönük yani ilerde geliştirme yapabileceğim bir bilgisayar istiyorum.
İşlemcisi düşük. Ryzen 5 3600 olsa iyi.Teknobiyotik RTX2060 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 5 2600 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik piyasaya göre en iyi PC bu sanırım. 1000 tl ye 75 hz bi monitör bakmam lazım.
7K ya maalesef kalmadı. R5 3600 lüler 7.5K dan başlıyor. O zamanda monitöre para kalmaz.İşlemcisi düşük. Ryzen 5 3600 olsa iyi.
INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu daha mı iyi daha mı kötü ?Teknobiyotik RTX2060 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 5 2600 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik piyasaya göre en iyi PC bu sanırım. 1000 tl ye 75 hz bi monitör bakmam lazım.
Ekran kartından düşülebilir. GTX1660S de yeter.7K ya maalesef kalmadı. R5 3600 lüler 7.5K dan başlıyor. O zamanda monitöre para kalmaz.
iyi.
Bütçem 8bin tl fakat 8bin tl nin içinde monitörde var onu söyleyeyim monitör en az 27 inç olmasını istiyorum gerçekten güçlü ve ileriye dönük yani ilerde geliştirme yapabileceğim bir bilgisayar istiyorum.
https://www.hepsiburada.com/samsung...cu-monitor-p-HBV00000F1AC4?magaza=Hepsiburada 200 tl aşarak alınabilecek hoş bir monitör. Tabi 24 inc olursada güzel monitörler bulunabilir.Teknobiyotik RTX2060 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 5 2600 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik piyasaya göre en iyi PC bu sanırım. 1000 tl ye 75 hz bi monitör bakmam lazım.
Bence rtx 2060 lı bi sistem varken bu alınmaz. İşlemcide zaten 2600 gücünde.
hocam benim dediğim pc ileriye dönük olur mu ?Ekran kartından düşülebilir. GTX1660S de yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi.
Olur.hocam benim dediğim pc ileriye dönük olur mu ?
alıyorum o zaman
Ekran kartı olarak olsa bile islemci olarak olmaz. İntel alincaksa 10. Nesil alınmalı yada AMD alınmalı. Çok da ileriye dönük değil bence.hocam benim dediğim pc ileriye dönük olur mu ?
Önermem çok yükseltmeye uygun değil işlemcisi.alıyorum o zaman
İlerde anakart değişir güzel toplar.Önermem çok yükseltmeye uygun değil işlemcisi.
Hocam bence değmez birdaha kaliteli bir anakart için 1000 tl den fazla para gitcek. Ya bulabiliyorsa 10. Nesil alsın yada AMD alsın. Benim fikrim bu.İlerde anakart değişir güzel toplar.
Çok daha iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum.27 inç monitör dediğiniz için ,önce ondan başlamak lazım. Geriye ne kalırsa,kasa ona göre toplanır,çünkü. Şu monitör diyelim.
Geriye 6800 tl kaldı. Sistemi ,bu para ile ne yapabiliriz,onu düşüneceğiz.
İleriye dönük bi makina, intel Z490 anakart ile olur. İlerde 8çekirdek/16 izlek ,10 çekirdek/20 izlek ,11.nesil bi işlemci atarsınız,yıllarca kullanırsınız,ne kadar kullandığınızı bile unutursunuz.Ki daha bu işlemciler ,piasaya çıkmadı bile.İleriye dönükten kastım,bu yani.
Bu makinanın ,poweri bu sistem için ,aşırı fazla . Ama ilerde çok daha güçlü e.kartları taktığınızda cayır cayır,çalışır.
İşlemci ,i7 4790K işlemcisinin overclock ile hızlanmış gücünde ve 6 çekirdek i5 9400F den, hiç bi farkı yok.Ryzen tarafında,ryzen 3500X ayarı.
Resme tıklayın, netleşir.
Ekli dosyayı görüntüle 125666
hocam ben pek anlamıyom çekirdek falan dediniz ileride ekran kartını değiştirip devam edebilcek miyim ?27 inç monitör dediğiniz için ,önce ondan başlamak lazım. Geriye ne kalırsa,kasa ona göre toplanır,çünkü. Şu monitör diyelim.
Geriye 6800 tl kaldı. Sistemi ,bu para ile ne yapabiliriz,onu düşüneceğiz.
İleriye dönük bi makina, intel Z490 anakart ile olur. İlerde 8çekirdek/16 izlek ,10 çekirdek/20 izlek ,11.nesil bi işlemci atarsınız,yıllarca kullanırsınız,ne kadar kullandığınızı bile unutursunuz.Ki daha bu işlemciler ,piasaya çıkmadı bile.İleriye dönükten kastım,bu yani.
Bu makinanın ,poweri bu sistem için ,aşırı fazla . Ama ilerde çok daha güçlü e.kartları taktığınızda cayır cayır,çalışır.
İşlemci ,i7 4790K işlemcisinin overclock ile hızlanmış gücünde ve 6 çekirdek i5 9400F den, hiç bi farkı yok.Ryzen tarafında,ryzen 3500X ayarı.
Resme tıklayın, netleşir.
Ekli dosyayı görüntüle 125666
ilerde ekran kartini degisip devam etmen icin iyi bir islemcili pc alman lazimhocam ben pek anlamıyom çekirdek falan dediniz ileride ekran kartını değiştirip devam edebilcek miyim ?