Elbette fark eder ama arkadaşın dediği gibi sisteminizi söylerseniz daha iyi olur. Ama fark yaratır ben 2133 mü kaç mhz ise işte 3600 mhz ye biostan çekince 6 fps filan fark yaratıyor ama bu oyunda alfığınız fps e göre değişir. Mesela 50 fps alıyorsan 54 - 55 alırsın tam kaç fps değiişeceğini söyleyemem çünkü aldığın fps % sine göre artış sağlar. Ama faydası olur.Emin misiniz? Yani yeni oyunlar dahil işimi görür mü?
3-5 fps demedim oyunda aldığın fps değerine göre değişir dedim. Düşük fps alıyorsan oyunda düşük bir artış olur ama önceden yüksek fps aldığın oyunda güzel artış olur. Drop derken yetip yetmez mi diye soruyorsun.yani 3 5 fps için gerek yok o zaman, peki drop yer miyim?
Evet, iş göreceğini düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar. Bende 8gb ddr3 1600mhz ram var. Oyun için iş görür mü? 3200mhz ile arasında ne kadar fark olur?
wattman sorunu düzelmiş diye duydumBu arada 5500 xt ekran kartı alma. 1650 s al nedenini sorarsan internete 5500xt wattman hatası yaz. Okuyunca ne demek istediğimi anlarsın watman hatası driver ile düzeldiyse alabilirsin ama düzelmediyse sakın alma pc ansızın veya oyundayken reset atar durur.
Gta 5 de sıkıntı olmaz assassin's creed de ise bazı serilerinde olabilir aynı şekil far cry nın bazı serilerindede ram yetersiz kalabilir ama gta5 de sıkıntı olmazmesela hangi oyunlar?
ekran kartı alacağım için ram e bütçem kalmayacak, işimi görsün yeter
Yeni alacağınız ram mi?ddr3 1600 mhz olması çok önemli değil mi
Aynı ram olması gerekiyor tabiki. Cpu z den ram ini kontrol edebilirsin hatta.ikisinin de aynı olması gerekmiyor mu
3200 MHz ile farklar gözle görülebilir şekilde olur, ayrıca 8 GB birçok oyunda yetersiz kalabilir.Merhaba arkadaşlar. Bende 8gb ddr3 1600mhz ram var. Oyun için iş görür mü? 3200mhz ile arasında ne kadar fark olur?