DarkLady
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 12
itiraff ediyorumm:tüm sınıfı kandırdımm (&
en yüksek notu alan beniimmmm

sınıfa 72 aldım demiştim.bu cansız varlıklar için kullanılır zibişş .boykot ettiğimiz sınavdan en yüksek alan bendim diyimde linç edileyimmm dimiiamesfa dedi ki:Sınıfa ne sölemiştin peki ??? ???
ziraatci63 dedi ki:sınıfa 72 aldım demiştim.bu cansız varlıklar için kullanılır zibişş .boykot ettiğimiz sınavdan en yüksek alan bendim diyimde linç edileyimmm dimiiamesfa dedi ki:Sınıfa ne sölemiştin peki ??? ???![]()
işimi sağlama aldım sadeceeamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:sınıfa 72 aldım demiştim.bu cansız varlıklar için kullanılır zibişş .boykot ettiğimiz sınavdan en yüksek alan bendim diyimde linç edileyimmm dimiiamesfa dedi ki:Sınıfa ne sölemiştin peki ??? ???![]()
Hem boykot et hemde çalış yüksek al bu bir gerekçeli linç sebebidir![]()
ziraatci63 dedi ki:işimi sağlama aldım sadeceeamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:sınıfa 72 aldım demiştim.bu cansız varlıklar için kullanılır zibişş .boykot ettiğimiz sınavdan en yüksek alan bendim diyimde linç edileyimmm dimiiamesfa dedi ki:Sınıfa ne sölemiştin peki ??? ???![]()
bu bir vur kaç taktiğii
![]()
hayırr aslaaaa.onlarda çalışsaydıı hocaya asi gelmek ne demekkamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:işimi sağlama aldım sadeceeamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:sınıfa 72 aldım demiştim.bu cansız varlıklar için kullanılır zibişş .boykot ettiğimiz sınavdan en yüksek alan bendim diyimde linç edileyimmm dimiiamesfa dedi ki:Sınıfa ne sölemiştin peki ??? ???![]()
bu bir vur kaç taktiğii
![]()
Sen sırtından vurmuşsun arkadaşlarını
Senin adın kötü arkadaş olsun barii![]()