'86'lık Playboy' üçüncü kez evlendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
130101playboy.widec.jpg

Playboy dergisinin kurucusu 86 yaşındaki ABD'li işadamı Hugh Hefner'in evlendiği bildirildi.

Daha önceki 2 evliliğinden 4 çocuğu bulunan Hefner'in, ''kaçak gelini'' lakaplı 26 yaşındaki Crystal Harris ile Playboy malikanesinde yılbaşında dünyaevine girdiği belirtildi.

Harris, ''2009 yılının Playmate''i seçilmiş, Hefner'le nişanlanmış ve 2011 yılında evlenmek üzereyken nişanlısını terk etmişti.

Playboy dergisinden yapılan açıklamada, çiftin evlilik törenlerine ABD'li komedyen ve oyuncu Jon Lovitz ile rock grubu Kiss'in solisti Gene Simmons'ın da katıldığı, tören sonrasında yılbaşı kutlamasının düzenlendiği kaydedildi.

AA-ntvmsnbc

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Allah bir yastıkta kocatsın :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Resme bakıp sadece "Tövbe estağfurullah" diyorum. :)

m.Mypat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ee ne demişler " Dünya kadar malın olacağına fındık kadar mavi gözlerin olsun " :mrgreen:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Bu kadın milleti çok akıllı...

Adam zaten 86 yaşında. Yaşasa yaşasa 2 sene daha yaşar... Sonra seni koca bir servet ve yeni bir koca bekler :D Kız da 2 sene sonra 28 yaşında olacak zaten. Kaybedeceği hiçbir şey yok....

black-prince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Durum alenen bütün çıplaklığıyla gözler önünde zaten benim zeki arkadaşlarımda belirtmiş bunu cewaplarda.
Yalnız saygıdeğer abilerim ablalarım moderatör ve co-admin yöneticiler sakın yanlış anlamayın beni fakat AA ve yahut ntvmsnbc bu haberi forumda paylaşıldığını tespit eder ise ciddi parasal tazminatlar söz konusu olabilir.Kısa bir dönem yerel bir gazete de dizgi ve montaj bölümünde çalıştım oradan biliyorum.İHA nın bir kaç haberini gazetede girmiştik.Adamlarım affı yok direk ihtar ardından para cezası.
Bu haberleri kullanabilmek için bu haber ajansları ile sözleşme yapılması gerekiyo.Ha eğer var ise orası ayrı onu bilemem.
Umarım yanlış anlaşılmam...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Bu kadın milleti çok akıllı...

Adam zaten 86 yaşında. Yaşasa yaşasa 2 sene daha yaşar... Sonra seni koca bir servet ve yeni bir koca bekler :D Kız da 2 sene sonra 28 yaşında olacak zaten. Kaybedeceği hiçbir şey yok....
bu kadına mirası bırakacağını ciddi ciddi düşünmedin dimi hocam :D ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Durum alenen bütün çıplaklığıyla gözler önünde zaten benim zeki arkadaşlarımda belirtmiş bunu cewaplarda.
Yalnız saygıdeğer abilerim ablalarım moderatör ve co-admin yöneticiler sakın yanlış anlamayın beni fakat AA ve yahut ntvmsnbc bu haberi forumda paylaşıldığını tespit eder ise ciddi parasal tazminatlar söz konusu olabilir.Kısa bir dönem yerel bir gazete de dizgi ve montaj bölümünde çalıştım oradan biliyorum.İHA nın bir kaç haberini gazetede girmiştik.Adamlarım affı yok direk ihtar ardından para cezası.
Bu haberleri kullanabilmek için bu haber ajansları ile sözleşme yapılması gerekiyo.Ha eğer var ise orası ayrı onu bilemem.
Umarım yanlış anlaşılmam...

Üst makamlardan izin var da onlar bizim haberleri kullanırken hiç ellerini ceplerine atıyorlar mı? :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aşkın yaşı yoktur pesi. :D

Yersen. :P

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
patroniçe olur artık

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
adamın 30+ yaş kadın fobisi var, bu yüzden sürekli boşanıp yenisiyle evlenmek zorunda kalıyor :D

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nafaka'ya bağlasan yine yeter :P

Benide al Hugh :P

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evlilik sözleşmesi imzalatmıştır 86 yaşındaki dede 26 lık kızı kandırabildiyse okadarınıda akıl etmiştir :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
hugh-hefner-600.jpg

Biz böyle kızları yolda bile göremiyoruz :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kasina gözüne hayran oldugu icin evlenmemis o kesin.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bizim çektiklerimizin hesabını bunlara soracaklar diğer tarafta :P

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kıskançlık sezdim [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Adam en kral işi bulmuş. Hem çalıştırıyor hem para kazanıyor yığınla hemde...:mrgreen:

Biz de banka çalışanı gibiyiz,
Akşama kadar tonla parayla oynuyoruz,
Eve giderken Bim'e uğrayıp yoğurt alıyoruz ://

Adalet ? :P

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bim'in yoğurtları iyidir. :)