85 TL ISS önerisi

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Türk Telekom HiperNet altyapısına sahibim. 85 TL'ye kadar paket alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Netspeed Adres Hız Sorgulaması;

hıztesti.PNG

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Hocam Turk.Net 85TL tek paket ile 100Mbps'e kadar hattınızın alabildiği en yüksek hızı veriyor. Ben şahsen kullanıyorum ve memnunum. Ne kadar hız verebileceklerini alta vereceğim linkten öğrenebilirsiniz.

Eğer abone olmayı düşünürseniz benim referansımı kullanırsanız hem siz hem ben 1 ay ücretsiz internet kazanıyoruz. İlgilenirseniz;

Davet kodu (Müşteri Hizmetlerini Arayıp Kayıt Olurken): DYJ69CS72EUP
Bağlantı (İnternetten Direkt Kayıt Olmak İçin): Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Türknet bakabilirsin, alternatif olarak Netspeed yada millenicom.
Hocam ben ilk Millenicom ile başladım. 75TL olarak başladığım paketim 5 ay içinde 25TL zamlandı. Tavsiye etmiyorum o yüzden kullanacaklara.

Edit: Yani Türk.Net ve ya uygun gelirse NetSpeed en mantıklısı Türk Telekom Fiber altyapısı olanlar için.

Edit: Türk Telekom kullanmayı baştan eliyorum zaten çok çok pahalı paketleri var diğerlerine göre.

Son düzenleme:

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Hocam Turk.Net 85TL tek paket ile 100Mbps'e kadar hattınızın alabildiği en yüksek hızı veriyor. Ben şahsen kullanıyorum ve memnunum. Ne kadar hız verebileceklerini alta vereceğim linkten öğrenebilirsiniz.

Eğer abone olmayı düşünürseniz benim referansımı kullanırsanız hem siz hem ben 1 ay ücretsiz internet kazanıyoruz. İlgilenirseniz;

Davet kodu (Müşteri Hizmetlerini Arayıp Kayıt Olurken): DYJ69CS72EUP
Bağlantı (İnternetten Direkt Kayıt Olmak İçin): Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
100 Mbps'ye kadar vermiyor galiba. Bana en fazla 35 Mbps'lik paketi sunuyorlar.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
100 Mbps'ye kadar vermiyor galiba. Bana en fazla 35 Mbps'lik paketi sunuyorlar.
O zaman altyapınız 50 ve ya üstünü desteklemiyor. Verdikler hızlar 8/16/35/50/100 olarak değişiyor. Eğer 35 diyorlarsa 50'yi stabil veremeyeceklerdir büyük ihtimalle bölgenizdeki altyapı sebebiyle. Eğer 50Mbps vermeyi onaylıyorsa NetSpeed onu kullanabilirsiniz. Ve ya eğer varsa (ki sanmıyorum) Türk Telekom'un ucuz bir 50Mbps paketini bulursanız onu kullanabilirsiniz.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
O zaman altyapınız 50 ve ya üstünü desteklemiyor. Verdikler hızlar 8/16/35/50/100 olarak değişiyor. Eğer 35 diyorlarsa 50'yi stabil veremeyeceklerdir büyük ihtimalle bölgenizdeki altyapı sebebiyle. Eğer 50Mbps vermeyi onaylıyorsa NetSpeed onu kullanabilirsiniz. Ve ya eğer varsa (ki sanmıyorum) Türk Telekom'un ucuz bir 50Mbps paketini bulursanız onu kullanabilirsiniz.
50 Mbps'lik paket için fazladan 10 TL istiyorlar. (turk.net)

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Nedeni yazmıyor.
Hocam az önce okudum. Türk.Net'in kendi altyapı izni olmadığı durumlarda Türk Telekom'un ek paketlerine bağlı ücret belirlemek zorundalarmış. Yani tam Türk.Net erişimli bir altyapınız olmadığından Türk Telekom'a 10TL kira vermek gerekiyormuş daha yüksek hızlar için. Eğer tercih ederseniz 10TL daha verebilirsiniz, 35Mbps yeterli derseniz siz bilirsiniz.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Hocam az önce okudum. Türk.Net'in kendi altyapı izni olmadığı durumlarda Türk Telekom'un ek paketlerine bağlı ücret belirlemek zorundalarmış. Yani tam Türk.Net erişimli bir altyapınız olmadığından Türk Telekom'a 10TL kira vermek gerekiyormuş daha yüksek hızlar için. Eğer tercih ederseniz 10TL daha verebilirsiniz, 35Mbps yeterli derseniz siz bilirsiniz.
35 Mbps yeterli olacaktır. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Turk.net'e geçmem halinde sizin attığınız bağlantıdan üye olacağım. ;)

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
35 Mbps yeterli olacaktır. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Turk.net'e geçmem halinde sizin attığınız bağlantıdan üye olacağım. ;)
Çok teşekkürler hocam. Umarım Türk.Net ile sorun yaşamazsınız. İyi günler.

Son düzenleme: