Eğer sürekli gezen birisi ve öğrenci değilseniz masaüstü almanızı tavsiye ederim.Daha rahat olur oyun ve yayınlar için.arkadaşlar 8300 tlye laptop alacağız alacağım bilgisayarda oyun canlı yayınları üst eviye oyunları oynayabilme render yazılım yapmak için
öğrenciyim ve ailem de masaüstüne izin vermiyor ve bi kursa gitceğim için laptop lazımEğer sürekli gezen birisi ve öğrenci değilseniz masaüstü almanızı tavsiye ederim.Daha rahat olur oyun ve yayınlar için.
hocam monster ve casper çok önermiyolar ama bilemedim![]()
Abra A5 V15.8 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V15.8 15,6" Gaming Laptop ile büyüleyici zaferlere yelken açın. Intel Comet Lake Core i7-10750H işlemcisiyle kasırgalar arasında dans edin!www.monsternotebook.com.tr
ısınma yapıyor casper biraz altına bi fan alınca hiç bi sorun çıkarmıyor tertemiz kullanhocam monster ve casper çok önermiyolar ama bilemedim
peki bu fiyata hp veya lenova laptop önerebilirmisinizısınma yapıyor casper biraz altına bi fan alınca hiç bi sorun çıkarmıyor tertemiz kullan
monster da biraz malzeme kalitesizliği var ekranında özellikle biraz dikkatli kullanım gerektiriyor
ikisinden birini alsam excalibur u alırdım
peki bu fiyata hp veya lenova laptop önerebilirmisiniz
Excaliburlar daha beter, iksinide övmeyin önünde.ısınma yapıyor casper biraz altına bi fan alınca hiç bi sorun çıkarmıyor tertemiz kullan
monster da biraz malzeme kalitesizliği var ekranında özellikle biraz dikkatli kullanım gerektiriyor
ikisinden birini alsam excalibur u alırdım
excalibur g770 kullanma fırsatım oldu hiç bi sıkıntısını görmedimExcaliburlar daha beter, iksinide övmeyin önünde.
2'sinden biri alınacaksa Monster alınmalı, ki önermiyorum.
Kısa vadede anında göreceğini mi zannettin?excalibur g770 kullanma fırsatım oldu hiç bi sıkıntısını görmedim
ısınması var evet asus tuf lar kadar yok ama bi fanla tıkır tıkır işliyorKısa vadede anında göreceğini mi zannettin?
4 yıl sonra ısınıyo diye satmaya çalışacaksınız ama iş işten geçecek.
casper ve monter almayı bende düşünmüyorumKısa vadede anında göreceğini mi zannettin?
4 yıl sonra ısınıyo diye satmaya çalışacaksınız ama iş işten geçecek.
Çok yeni modeller. UKT olarak nasıllar bilmiyorum, ama "şimdilik" bir sıkıntı tok gibi.@Rizelimapper53 gamegaraj laptoplarında bir sıkıntı varmı peki hocam