8000-9000 Bütçe ile Laptop Önerileriniz

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326

Daha farklı bir sürü ürün var ve bu fiyat bandında laptop arayan insan sayısı forumda çok fazla
Siz de bu fiyat bandında en iyi gördüğünüz ürünleri atın rehber niteliğinde olsun insanlara

ErsinB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bundan bir hafta öncesine kadar kesinlikle monster almanı tavsiye ederdim fakat ben aldım birden fazla sorunla karşılaştım tabii bu işlerin birazda şans işi olduğuna inanıyorum.Monster da istemiyorsan zaten net MSİ bence.Bende iade edip, hala kararsızım ama Msi almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir diğer konuda monster almak istemediğini belirtmişsin dostum yine aynı tavsiyede bulunayım. bunu kaçırmamalısın:

Vincenzoo, Hacam sence bu ürün mü ? yoksa

Abra A7 V11.3.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu ürün mü ?

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Bundan bir hafta öncesine kadar kesinlikle monster almanı tavsiye ederdim fakat ben aldım birden fazla sorunla karşılaştım tabii bu işlerin birazda şans işi olduğuna inanıyorum.Monster da istemiyorsan zaten net MSİ bence.Bende iade edip, hala kararsızım ama Msi almayı düşünüyorum.

Net MSİ

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906

Vincenzoo

Asistan
Reaksiyon puanı
195

MSI'ın sunduğu ekstra programlar ve malzeme kalitesini düşünürsek MSI almak daha doğru seçenek olur dostum kişisel tercihim bu yönde

O fiyatlarda en iyi seçenek:

9k para vererek 60 hz ekran almak? Bence en iyi seçenek bu değil :)

Son düzenleme:

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
MSI'ın sunduğu ekstra programlar ve malzeme kalitesini düşünürsek MSI almak daha doğru seçenek olur dostum kişisel tercihim bu yönde
Sanırım msi tercih edeceğim fakat 15.6 inch olanını trendyolda buldum onda peşin fiyatına 9 taksit mevcut incehesapta peşin fiyata taksit yok. Fiyatlandırma en önemlisi malum

Vincenzoo

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Sanırım msi tercih edeceğim fakat 15.6 inch olanını trendyolda buldum onda peşin fiyatına 9 taksit mevcut incehesapta peşin fiyata taksit yok. Fiyatlandırma en önemlisi malum
Şu siteyi de inceleyebilirsin 15.6 inch olanda ram olmadığından bunu tercih etmende fayda var. bu da pek peşin fiyatına taksit yapmıyor ama incehesap sitesine nazaran daha avantajlı geldi bana. özellikle axess varsa 12 bile yapılabiliyor cüzi bir farkla.