800 tlye kadar android telefon tavsiyesi arkadaşlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan q0kh4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Yukarıdada belirttiğim gibi 800 tl bütçcem var. Ben Bugn bir kaç yer araştırdım.
İstanbul Sirkecide olan Doğubank 'a gittim.Orda garantisiz s2 ler 800 tlye var sizce almalımıyım. Güvenilir bir yermi.
Garanti konusuna gelirsek zaten kırılma su alma vs. gibi şeylere kullanıcı hatası diyip sizden para alıp yapıyorlar. Garantili olmasının başka bi sağlıyacağı fayda varmı.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Sağlam kullanacağına inanıyorsan al

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Zaten Kullanıcı hatası deniyor ya ona gıcık oluyorum. Oralardan alınca iste pasaport kaydında veya ıme i numarasında sıkıntı olurmu yada çalıntı gibi ??? falan güvenemiyorum çünkü.Zaten telefonu koruma kabıyla genelde kullancağım için pek sıkıntı olcanı sanmıyorum.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bugun replika. galaxys3 lere baktim
birebir ayni cok saglam yapmislar cift cekirdek islemci vs vs. oldukca iyi

duzeltme. : sony xperia arc s

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Kardeşim ürün orjinalse %100 garantinin bi önemi yok Lumıa 920 aldım 2000tl ya laptop aldım bir sürü şey her sene daha 1 kere garantilik işim yok aldıgım yerlerden garantiyi vermesenizde olur diye dalga geçıyorum bimeksle, ürünü incelemene bile gerek yok tabiki garantisi olsa güzel olur ama yoksada almam deme

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bugun replika. galaxys3 lere baktim
birebir ayni cok saglam yapmislar cift cekirdek islemci vs vs. oldukca iyi

sony one s bakabilirsin
Taklit almak istemiyorum One s i araştırıcam teşekkürler.

Kardeşim ürün orjinalse %100 garantinin bi önemi yok Lumıa 920 aldım 2000tl ya laptop aldım bir sürü şey her sene daha 1 kere garantilik işim yok aldıgım yerlerden garantiyi vermesenizde olur diye dalga geçıyorum bimeksle, ürünü incelemene bile gerek yok tabiki garantisi olsa güzel olur ama yoksada almam deme

Anladım demek istediğini ama bilginiz varmı peki Doğubank gibi yerler güvenilebilir yerlermi.Çalıntı olur Ekranı bozuktur mesela amoled olcana lcd takmıslardır anlamayabilirim. Parça değişimi olmuştur 2. el cok temizdir ama 0 diye kandırırlar böyle şeyler olurmu yani oralarda.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bugun iki telefonu hep karistirdim. sony xperia arc s. one s olan htc :)

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bende Şaşırdım htc one s diye hatırlıyodum :) Peki başka ne önerebilrsin ondan başka performansıda iyi olsun istiyorum aynı zamanda. Huwai acsend p1 diye bi modeli var galiba 1.5 ghz işlemci var tek çekirdekmi çift çekirdekmi bilmiyorum ama fiyatı konusundada pek bilgim yok o model nasıldır sağlammıdır.

Kimsenin Bilgisi yokmu Şu Doğubank Gibi yerler güvenilir yerlermi .

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Taklit almak istemiyorum One s i araştırıcam teşekkürler.

Anladım demek istediğini ama bilginiz varmı peki Doğubank gibi yerler güvenilebilir yerlermi.Çalıntı olur Ekranı bozuktur mesela amoled olcana lcd takmıslardır anlamayabilirim. Parça değişimi olmuştur 2. el cok temizdir ama 0 diye kandırırlar böyle şeyler olurmu yani oralarda.
Sen 0 almıyacakmısın kutusunda verirler, telefon konusundan pek anlamıyosan bi bilenle git 2. el desen neyse riskli de 0 olup böyle Alavere dalavere olmaz diye düşünüyorum ama bi bilenle git sen en iyisi İstanbul burası belli olmaz :D

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Telefonu kullanmasını iyi bilirim aslında ama donanımsal olarak hiçbir bilgim yok telefonlar hakkında. Dediğin gibi burası İstanbul adam 0 kutunun içine 2 el koyar kimse anlamaz. Benim Bi tanıdık var telefoncu oda askerde şans yok beklicez artık :D

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Peki internettede uygun fiyata oluyo hepsiburada falan gibi sitelerde onlar güvenilirmi arkadaşlar

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
atrixin s2 den ne eksiği var s2 900-1000 civarında atrix 600 civarında atrix daha mantıklı değilmi

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
garantisiz telefon olma sonra başın ağrır..

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bence dedigin s2 leri salla benim sana tavsiyem adam gibi bir desire x veya xperia sola

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Onuda dusundum fiyat performans açısından en iyisini seçmek istiyorum sonuçta uzun bir süre kullanacağım bir şey almak istiyorum s 3 mini beni ne kadar götürür bilemiyorum
Desire X, Sola ve Atrix'ten daha iyi.
Jelly Bean'de var. :)

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10