• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

800 TL Telefon tavsiyesi

tavsiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba iyi forumlar dilerim.
Telefondan çok beklentim yok. Şarjı uzun giden sorun çıkartmadan 4 yıl kullanabileceğim 800 tl . telefon öneriniz nedir. İnternet üzerinden değil kurumsal bimeks vatan vs. alacağım. Lenovo P1m sorun çıkartır mı ?Bataryası için en çok onu düşündüm. Şimdiden teşekkürler.

009fy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
youtube sdn kanalının inceleme videolarını izleyebilirsin orada telefonların tüm özelliklerine deyiniyorlar

Reaksiyon puanı
46
Telefonu standart kullanacaksanız yani 4 saat gibi bir süreyle 2.el temiz 5s alabilirsiniz

tavsiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
youtube sdn kanalının inceleme videolarını izleyebilirsin orada telefonların tüm özelliklerine deyiniyorlar
incelemiştim teşekkürler
--- Gönderi Güncellendi ---
Telefonu standart kullanacaksanız yani 4 saat gibi bir süreyle 2.el temiz 5s alabilirsiniz
İkinci elede güvenemiyorum. O yüzden sıfır telefonu da vatan bimeks vs. yerlerden güvenli olması için düşünüyorum. Teşekkürler.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba iyi forumlar dilerim.
Telefondan çok beklentim yok. Şarjı uzun giden sorun çıkartmadan 4 yıl kullanabileceğim 800 tl . telefon öneriniz nedir. İnternet üzerinden değil kurumsal bimeks vatan vs. alacağım. Lenovo P1m sorun çıkartır mı ?Bataryası için en çok onu düşündüm. Şimdiden teşekkürler.
gm 5 veya lenovo k5 alabilirsiniz...