800 TL Telefon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar samsung kesinlikle ve kesinlikle istemiyorum, trident kullanıyorum şuan ve trident samsungdan kat ve kat daha sağlam bana göre. Herneyse 800 tl bütçem var fakat çok iyi bi telefon vardır fiyatı 850 900 falan para biriktirip alabilirim.
Aklımda asus zenfone 5/6 veya xiaomi var

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
beyler suan araştırırken bb z10 aklıma takıldı sıfırını 600 800 tl arasına bulmak mümkün. değişimden gelen 1 1.5 senelikcihazlar var.
çok beğendim fakat kararsızım. biri 2013 cihazı ve uygulamalar kısıtlı diğeri 2014 cihazı ve milyonlarca uygulama.

Nht_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Discovery al geç kardeşim ayrıca karar vermen için www.kiyas.la telefonları kıyaslayıp karar verebilirsin.

Nht_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site için sağol hocam ama diskavriye kanım ısınamadı bi türlü.
zenfone gerçekten ilgi çekici.
fakat sitede zenfone yok :(
Discovery de sizin ısınamadığınız olay nedir ben kullanıyorum ve memnunum işin açığı takılan soruları sorabilirsin elimden geldiğince yardım ederim. Evet bende baktım daha siteye düşmemiş dün bi abi bahsetmişti. 5,5 inç ekran var demişti çok aşırı büyük değil mi Zenfone 6 da.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Discovery de sizin ısınamadığınız olay nedir ben kullanıyorum ve memnunum işin açığı takılan soruları sorabilirsin elimden geldiğince yardım ederim. Evet bende baktım daha siteye düşmemiş dün bi abi bahsetmişti. 5,5 inç ekran var demişti çok aşırı büyük değil mi Zenfone 6 da.
zenfone 6 6".
discoverye ısınmama sebebim birçok gelişmiş oyunda donması.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

discovery 2 ye baktım gerçekten etkileyici.
ön kamerası 5 mp herşeyden önce radyosu var . sanırım 8 çekirdek. ( Octa-core 2 GHz Cortex-A7 )

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Lumailra bakblrsn temz iphone 4s bakblrsn

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 6/5 öneririm fiyatları 799 ve 699 TL bb teelfonlar artık alınmaz. GMD 2'nin 8 çekirdeği seni kandırmasın 8 çekirdek bir olduğunda fena değil ama tek çekirdeğe bakınca çok güçsüzler. Ki zaten androidteki çoğu hatta neredeyse hepsi 8 çekirdeği kulanmıyo 4ü bile tam kulanmıyorlar aynı PC de olduğu gibi.

Zenfone 6 al :)

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Krdes android hep böyle sıkıntı yartr lumialara bak 625-630 ikinci el temz bulablrdn 4s veya tel android istrsn birz sık dişini sony xperia m2 al sony gercktn perfect bnde normal m var alalı beş ay oldu beşyüz kere düşrdm yarı kılıflı yarısı kılıfsız ekrann üzrine mi dersn fayansa mı dersin merdivene mi dersin say say bitmz telefona hiç bir şey olmadı ufak tefk sıyrklar hariç :) tavsiyem bu yöndü gersi sende :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Büyük ekranı seviyorsan Zenfone 6 alabilirsin. :)

Xiaomi de iyi gözüküyor. Ülkemize gelince git bir test et hisset telefonu hoşuna giderse al. Bu Xiaomi 800 lira civarı fiyattan mı satışa sunulacak mış ?

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence eylule kadar bekle GM discovery 2 al para topla biraz fiyati 888 tl yok hemen diosan discovery al 730 tl nakit 700 yapiyo bazi yerler

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Büyük ekranı seviyorsan Zenfone 6 alabilirsin. :)

Xiaomi de iyi gözüküyor. Ülkemize gelince git bir test et hisset telefonu hoşuna giderse al. Bu Xiaomi 800 lira civarı fiyattan mı satışa sunulacak mış ?

Sanmam, Mi4 o civarlarda deniliyorda rahat 1500 üstü yapar diye düşünüyorum.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
General Discovery al.Özelliklerine göre hem ucuz hem de kullanışlı.

Minimum 16GB al oyunlarda donma sorunu kalkar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vestelin yeni çıkartacağı telefonları da düşünebilirsin fiyatlarının gayet uygun olduğunu duydum.