adaline2303
Asistan
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım ve monitör almak istiyorum fakat karar veremedim. 800-1000 tl civarı 75hz monitör öneriniz varsa çok makbule geçer iyi forumlar
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync FiyatıArkadaşlar yeni bilgisayar aldım ve monitör almak istiyorum fakat karar veremedim. 800-1000 tl civarı 75hz monitör öneriniz varsa çok makbule geçer iyi forumlar
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro RG240Ybmiix 23.8" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro RG240Ybmiix 23.8" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
ACER KA242YBI 23.8" 75 Hz 1 ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
ben genel olarak acer paylaşıyorum çünkü acer ın bu fiyattaki monitörlerini başarılı buluyorum bu yüzden bunlar tavsiyem
siteden baya bir olumlu dönüş var herkes güvenilir diyor alabilirsinizÖncelikle teşekkürler.Peki bu monitör ve site hakkındaki düşünceniz nedir? Bilginiz var mı? Güvenilir bir site mi?![]()
Acer KA242Ybi 23.8″ Full HD 75Hz 1ms HDMI VGA FreeSync IPS Monitör
Acer KA242YBI monitörün ultra ince çerçeveli ekranı son derece göz alıcı ve estetiktir. Acer monitör 1 Ms tepki süresi ile görüntü değişimlerine anında cevap verir. Bu sayede özellikle oyunlarda…www.gaming.gen.tr
siteden baya bir olumlu dönüş var herkes güvenilir diyor alabilirsiniz![]()