1 Nisan 2018 #1 BaHReYN Öğrenci Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 32 Konum Balıkesir Arkadaşlar merhaba ben turkcell den 8 plus aldım daha önce hiç ıphone kullanmadım var mı tavsiyeleriniz.... Teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba ben turkcell den 8 plus aldım daha önce hiç ıphone kullanmadım var mı tavsiyeleriniz.... Teşekkür ederim.
1 Nisan 2018 #2 salihbuldur Doçent Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 697 Reaksiyon puanı 168 Puanları 43 Yaş 33 Konum istanbul BaHReYN dedi ki: Arkadaşlar merhaba ben turkcell den 8 plus aldım daha önce hiç ıphone kullanmadım var mı tavsiyeleriniz.... Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun bu yazı size yardımcı olacaktır iphone ayarları için Bir iPhone'un Ayarları Nasıl Olmalı? - AppleFoni
BaHReYN dedi ki: Arkadaşlar merhaba ben turkcell den 8 plus aldım daha önce hiç ıphone kullanmadım var mı tavsiyeleriniz.... Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun bu yazı size yardımcı olacaktır iphone ayarları için Bir iPhone'un Ayarları Nasıl Olmalı? - AppleFoni