• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

8 plus mı 7 plus mı Öneriniz ?

7 plus mı 8 plus mı

• 7 plus mı

Kullanılan: 0 0.0%
  • 8 plus mı

Kullanılan: 9 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    9

ozgurcanx07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben iphone 8 plus kullanıyorum ve telefonun garantisi bitti arkası cam diye gönül rahatlığıyla kullanamadım bataryam 2 ay snra değiştirmeliyim çünkü 82 şuan ücretli olacak tabiki ince detaylıyım az çizik gelse kullanamıyorum öneriniz ne olur bir alt model olan 7 plus geçersem sıkıntı olurmu onda arka metal ve aynı performans ve fotoğrafta iyileştirme diyorlar ama bilmiyorum kararsızım cihazıma devam mı değiştiriyim mi ?? ??‍♂️

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Arkadaşlar ben iphone 8 plus kullanıyorum ve telefonun garantisi bitti arkası cam diye gönül rahatlığıyla kullanamadım bataryam 2 ay snra değiştirmeliyim çünkü 82 şuan ücretli olacak tabiki ince detaylıyım az çizik gelse kullanamıyorum öneriniz ne olur bir alt model olan 7 plus geçersem sıkıntı olurmu onda arka metal ve aynı performans ve fotoğrafta iyileştirme diyorlar ama bilmiyorum kararsızım cihazıma devam mı değiştiriyim mi ?? ??‍♂️
7 plus'a geçmek yerine bence android bir telefona geçin.Bence artık xr'dan aşağı iPhone alınmaz.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
300-400 TL batarya değiştir 8+ ile yoluna devam et. Bence aşırı saçma bir hareket olur bir alt modele geçmek.
Ayrıca arkası camsa cam tak güzel bir kılıf kullan. Kırılacak çizilecek korkusu ile dandik telefona mı geçilir. Sen önlemlerini al zarar görürse yapacak bir şey yok çizilsin kırılsın gerekirse.
Ayrıca ölümlü dünyada kırılacak çizilecek eskiyecek diye o kadar paralar verilen ürünleri adam akıllı kullanamamakta saçma geliyor bana. Bir adam görmüştüm sıfır araba almış 40-50 bin km olmuş artık. Adam koltuk poşetlerini bile sökmemiş koltuklar kirlenecek diye :D Kadrandaki dandik naylon koruyucu duruyor çizilecek diye. İçimden Yuhhh yani dedim sıfır araba almışın 1-2 sene geçmiş böyle arabadan zevk mi alınır.

ozgurcanx07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ama şöyle söylemek istiyorum bir alt cihaza geçmek sıkıntılı zatn ama garkları az ve ekranımda leke var küçük pubg kaynaklı dediler geçermiş snra garanti bitti ekran batarya dersen 1350 tl bulur ?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
ekranımda leke var
Ekranda leke olması telefonu kullanmana engel mi ? Veya performansı etkiliyor mu. 1-2 yıl daha kullanılmaz mı telefon ekranda o leke ile ? Nasıl bir paranız veya düşünceniz var bilmiyorum ama genede saçma geliyor Iphone 8 plus tan 7 plus a düşülmez bence. Yarın 7+'ta ufak bir çizik flan olsa 6s'e mi düşecen.

ozgurcanx07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yok dostum şuan sıkışık olduğum için üst modele geçemiyorum şuan hiç engel değil mantıksız olabilr belki çünkü satacağım parayla 7plus garantili alabilrim orasını düşündüm biraz yeni telefon sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung olarak tercih varmı peki arkadaşlar ?

Tttunahan

Profesör
Reaksiyon puanı
3,014
Yok dostum şuan sıkışık olduğum için üst modele geçemiyorum şuan hiç engel değil mantıksız olabilr belki çünkü satacağım parayla 7plus garantili alabilrim orasını düşündüm biraz yeni telefon sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung olarak tercih varmı peki arkadaşlar ?
S9+ s10e

maviskiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence kesinlikle 8+ ama kendini zorlamanında mantığı yok