8 Mpbs NETLIMITSIZ Kullanıyorum Aldığım Hız 1Mbps yi Geçmiyor!

ChetossS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tarifeye geçeli yaklaşık 5 ay oldu 2 ay öncesine kadar 9mbitlerde alıordum.eve bir geldim internetimi açtım baktımki kullanıcı adı ve şifre uyarı sayfası geliyor.işte herşey o günden sonra başladı.Aradım arıza kaydı aldılar düzelicek dediler tamam dedim.ertesi gün modemin ışıkları yoktu akşam 8e kadar baktım internet geldi modem arayüzüne girdim 1021/10500 mpbs gözükmesine karşın 0.6 hızla 1 ay boyunca kullandım sesimi çıkarmadım.ay başı geldi aradım düzeltelim dediler 4 mbite çektiler hızımı sürekli kopmalar olduğu için 2 ye indirdiler gene kopmalar sıklıkla oldu.tekrar aradım bu sefer 1mbite indirdiler.yani anlıyacagınız 2 ay öncesine kadar aldığım hızı alt yapım desteklerken neden şimdi desteklemiyor.Eğer böyle devam ederse internetimi iptal ettireceğim. Sonuçlar ortada.
asdsuf.jpg

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
118 11 'i arayıp size en yakın Telekom Müdürlüğüne aktarılmasını isteyin ve buraya yazdıklarınızı onlarla paylaşın aynı hıza geleceğinizi umuyorum.Eğer düzeltemezlerse bi kablolarınızı kontrol edin.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sırf bundan korktuğum için tarifemi değiştirmiyorum.100 kişiden 1inin başına gelir o 1 de ben olurum :D

ChetossS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam kablolarda sorun yok.Sağlam bir porttaydım şuan ALCATEL Marka portundayım ve alabileceğim en iyi değer 1mbit dendi.

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynı şeyler herkezin başına gelebilir benim'de geldi TTNET'ten teknik destek ekibini evime yönlendirmelerini istedim 2 gün içerisinde geldiler daha sonra sorun kablolarınızda dendi kablolarım'ı değiştirdim aynı zamanda modemi ve sorunum düzelmişti şuan 7 MB'lik bir verim alıyorum ;

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Rica ederim eğer bunu yaptıklarınızdan'da sonuç çıkmaz ise lütfen bizimle paylaşın

ChetossS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam aradım aktardı ama cevap vermiyorlar.

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Banada olmuştu bu en iyisini "444 1 444" Türk Telekomu arayıp müşteri hizmetlerindeki kişiden " Bana En Yakın Olan Telekom Müdürlüğünün Telefon Numarasını İstiyorum " demeniz yeterli ama Türk Telekom'da mesa'i yok sanırım , yarına kadar bekleyebilirsiniz.

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelik'le size tavsiyem lütfen Türkçemizi DÜZGÜN kullanmanız'dır

Yazdığım yorumları okuyunuz ve onları deneyiniz ama düzelmiyorsa yapacak bir şey yok !

ŞAH_PARS07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncelik'le size tavsiyem lütfen Türkçemizi DÜZGÜN kullanmanız'dır

Yazdığım yorumları okuyunuz ve onları deneyiniz ama düzelmiyorsa yapacak bir şey yok !
yav kardeşim sen anlamıyorsun ki ne diyim.TTnet eğer 8mb paketi varsa 8mb sekizinide verecek.Müşterinin işi gücü yok öyle ttnetlemi uğraşsın yok müşteri hizmetleri yok müdürlük.

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yahu adamlar vermeden önce senin hattını deniyorlar zaten kontrol edip veriyolar kontrol ettikten sonra zaten bilgi veriyorlar size ama çok ısrarcıysan Telekom Müdürlüğünü ara durumunu anlat bu kadar.

ŞAH_PARS07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yahu adamlar vermeden önce senin hattını deniyorlar zaten kontrol edip veriyolar kontrol ettikten sonra zaten bilgi veriyorlar size ama çok ısrarcıysan Telekom Müdürlüğünü ara durumunu anlat bu kadar.
Tamam arkadaşım tamam zaten bu gidişle süperonline geçecem.

hostbirim1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şunu unutmayınız ben bir TTNET'te çalışan biri değilim , size sadece bildiklerimi paylaşan bir üyeyim

ChetossS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka Fikiri olan varmı yapabilceklerim hakkında telekomla birebir görüşmekten başka çare kalmadı sanırım. sorun çözülmesse iptal ettiriyorum başka bir nete geçiyorum.

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bağlı olduğun santral değiştirilmiş gibi görünüyor, 1 günde bu hız düşüşü ve kopmaların baş göstermesinin başka nedeni olamaz (bence)

bana da aynısı oldu pozitif yönde, aylarca aradaım ama hep 0,6 mbit olarak kullandım hiç bir şey yapamadılar, yapamamaları da normal. çünkü santrale çok uzaktı ev ve alt yapı yetersizdi. daha sonra bulunduğum bölgeyi yeni santrale taşıdılar ve bağlantı hızı 5 mbite çıktı.

şimdi bahsi geçen bölgeden bir başka yere taşındım(çok yakınında) ve bağlantı hızı 8 mbit.

eğer sözleşmen yoksa başka bir servis sağlayıcıya geç ama onlar da aynı alt yapıyı kullanıyor olmasın, kontrol et.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Sonuçta diğerleri de telekom altyapısını kullandıkları için birşey değişmez sanıyorum. Onun yerine bizzat yakınındaki telekom müdürlüğüne git biraz tatlı dil ile hattını ölçtürür biçtirir sorunun nereden olduğunu öğrenirsin. Yapabilecekleri birşey varsa yaparlar zaten.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bendede aynı sorun var en fazla indirdiği 800kb geçmiyo aga :( :(

ChetossS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bağlı olduğun santral değiştirilmiş gibi görünüyor, 1 günde bu hız düşüşü ve kopmaların baş göstermesinin başka nedeni olamaz (bence)

bana da aynısı oldu pozitif yönde, aylarca aradaım ama hep 0,6 mbit olarak kullandım hiç bir şey yapamadılar, yapamamaları da normal. çünkü santrale çok uzaktı ev ve alt yapı yetersizdi. daha sonra bulunduğum bölgeyi yeni santrale taşıdılar ve bağlantı hızı 5 mbite çıktı.

şimdi bahsi geçen bölgeden bir başka yere taşındım(çok yakınında) ve bağlantı hızı 8 mbit.

eğer sözleşmen yoksa başka bir servis sağlayıcıya geç ama onlar da aynı alt yapıyı kullanıyor olmasın, kontrol et.
Aradım Bulunduğum Santral doğru ve 7mbite kadar desteklediği görülüyor dedi.kopmalar olduğu için 1mbite sabitlemişler dedi.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sırf bundan korktuğum için tarifemi değiştirmiyorum.100 kişiden 1inin başına gelir o 1 de ben olurum :D
Korkma kardeş 100 kişiden birinin basına gelmiyor artık başvuran 100 kişiyede böle oluyor.

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:52 ----------

Aradım Bulunduğum Santral doğru ve 7mbite kadar desteklediği görülüyor dedi.kopmalar olduğu için 1mbite sabitlemişler dedi.

Ara arkadasım onları deki sabit bağlantı değil onun yerine esnek bağlantı yapın. bende sorun öle çözüldü. modem her açılışında kopmanın yasanmayacağı hızda bağlantı kuruyor.

kral05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
madem ankarada oturuyosun dopinge geçsene kendi altyapısı yokmu onların
hem telefon faturası da ödemezsin

ChetossS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Korkma kardeş 100 kişiden birinin basına gelmiyor artık başvuran 100 kişiyede böle oluyor.

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:52 ----------

Ara arkadasım onları deki sabit bağlantı değil onun yerine esnek bağlantı yapın. bende sorun öle çözüldü. modem her açılışında kopmanın yasanmayacağı hızda bağlantı kuruyor.

Ben sorunmu onlara iletirken çözümü bilmeleri lazım millet hergün müşteri hizmetlerini arayıp bu işlerlemi uraşmak zorunda.buna bi çözüm getirilmeli

mas7er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 8 mbite kadar tarifesini kullanıyorum ve santalin evime uzaklığından dolayı hızımı 2 mbite sabitlettirmiştim modem arayüzünden de 2048 i görüyordum fakat dün kontrol ettiğim zaman bu hızın 1632 ye düşmüş olduğunu farkettim. TTnet hızı 1mbit , 2mbit, 4mbit, 8mbit in haricinde bu şekilde küsuratlı ayarlayabiliyormu yoksa benimki geçici bir yavaşlama sorunu mu ?

Ekli dosyayı görüntüle 6376

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Aynısı Banada oldu. Kopmalar oluyor dedim ve hızımı 1 mbit'e sabitlemişler. Aradım bunu arıza kaydı olarak bıldırdım. Kopmalar yaşıyorum ama arada bir dedim zaten aldığım hız 4 mbit civarıydı tam anlamıyla 8mbit alamıyordum. Aldığım Hızı 1mbit sabıtlemişler yani bu bence hiçte mantıklı olmayan bir çözüm. Tekrar Düzeltmelerini umuyorum.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24

ee insanlara veremeyeceğin hızı vaad edersen insanlar da böyle doluşurlar. sonrasında sen veremezsin o hızı, ki bu çok normal. ve insanlardan 2x parası alırken x/2 kalitesi sunarsın. ben korkumdan tarife değiştiremiyorum.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ttnet in insan kaynaklarına daha çok yatırım yapması lazım.sadece altyapıyla olmuyor.

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba.

Benim bu adreste karsilasmis oldugum olaya benzer bir problemin var anlasilan. Yaz sikayetvar.com a hemen ilgilenirler.