8 gb Ramin 3.24 ünü görüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErenCn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ErenCn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemci: İntel core i7 870 2.93 ghz
RAM: Yüklü Ram: 8 - Kullanılabilen : 3.24
Ekran Kartı : AMD Readon 6570
Anakart: Inte H55
Not: Sistem 64 bit

Merhabalar Benim Çok Uzun Zamandır Bilgisayarımda Sıkıntılar Var Madde Madde Yazmak Gerekirse:
1.- Bu sistemle Neredeyse Hiçbir Oyun Oynıyamıyorum Bi Dünya Oyunum Var Amma Hepsinde fps sorunum var 1 ila 20 30 fps arasında değişiyor
2.- Oyunlara Aşırı Ağır Giriyor Rust Mesela Oynıyıcağımdan Değil Fps Ve Girme Süresine Bakayım Dedim Yalan Atmyıorum 2 saatden fazla sürdü servere girmem ve deli gibi donma sorunum vardı (kronometre tuttum)
3.- Asıl sorun Olduğunu düşündüğüm ram tamamını görmüyor
4.-Biosu açamıyorum pc yi açarken tıklanılan tular olmuyor bilgisayarı yeniden balat derken shifte basıyorum orada olması gereken ey yok ondan yine giremiyorum

SORUNLARIM BUNLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SEVGİLER SAYGILAR

Son düzenleme:

xmuratbey44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yardımcı olmak isterdim fakat her hangi bir ram 4gb üstünde ramin varsa 32 bit olmasından kaynaklı olur. seninkide 64 bitmiş değişik bir sorun bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim.

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Peki sistemi ilk topladığın günden beri mi böyle yoksa, son zamanlarda mı olmaya başladı? Bir de hangi anakart? Intel H55 diye bir anakart yok. CPU-Z den bir bakarsanız sevinirim. Ya ram arızalı yada anakart. Ekran kartınız zaten sisteme sadece görüntü vermeye yeten türden, oyun oynayamazsınız onunla.

ErenCn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olmak isterdim fakat her hangi bir ram 4gb üstünde ramin varsa 32 bit olmasından kaynaklı olur. seninkide 64 bitmiş değişik bir sorun bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim.
62 bit gözüküyor ancak mesela görev yöneticisine baktığımda uyguamaların yanında 32 bit yazıyor bende anlamadım

ErenCn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sistemi ilk topladığın günden beri mi böyle yoksa, son zamanlarda mı olmaya başladı? Bir de hangi anakart? Intel H55 diye bir anakart yok. CPU-Z den bir bakarsanız sevinirim. Ya ram arızalı yada anakart. Ekran kartınız zaten sisteme sadece görüntü vermeye yeten türden, oyun oynayamazsınız onunla.
Hatırladığım kadarıyla sistemi ilk aldığımda hiçbir sıkıntısı yokdu ben ilk formata götürdüğümde ne olur formatta adam flashı takar atar formaıtnı bu adam bana pc yi 2 3 gün geç verdi bende sorduğumda pc nin kablolarını takamadım bi usta çağırdım o takdı dedi parça mı çaldı bireyimi bozdu başka bi parça alıpmı takdı bi fikrim yok öyle birşey yapmış olsa bile aradan kaç yıl geçmi artık çok geç bunun dışında Ana Kartımın modeli Dediğim gibi İntel h55 cpu- z dende bakdım aynı internetten modeli arattığımdada çıkıyor zaten