Grenzy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
görev yonticisinde foto atınLütfen Yardım Edin????
Yakın Zamanda SSD alıcam Fark Eder mi Birşeyler Laptop bugörev yonticisinde foto atın
evet bende ssd aldım laptopa 3 sn açılyor 180 lira filan konuya döneyim ram 15 gb olması ımkansızYakın Zamanda SSD alıcam Fark Eder mi Birşeyler Laptop bu
dostum allah için windows 8 kullanıyorsun adam adam 10 kullanıyor ram yetersiz kalabiliyor. arkada uygulamalar açık bi de tahminimce.
biliyorum sadee win8 ye 10 arasında bu kadar fark olmaz 4 gb rm %40 8 gb %80dostum allah için windows 8 kullanıyorsun adam adam 10 kullanıyor ram yetersiz kalabiliyor.
sistem gereksinimleri atHerşeyi Kapadım
dxdiag mısistem gereksinimleri at
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun aç kascakmı
birşey somuuruyor ama nedostum allah için windows 8 kullanıyorsun adam adam 10 kullanıyor ram yetersiz kalabiliyor. arkada uygulamalar açık bi de tahminimce.
Hiçbir sorun yok sadece Windows bir şeyler kuruyor o yüzden böyle. Vaktimizi çaldığınız için teşekkürler.Herşeyi Kapadım
evet veya yaz amadxdiag mı
ne kuruyorHiçbir sorun yok sadece Windows bir şeyler kuruyor o yüzden böyle. Vaktimizi çaldığınız için teşekkürler.
Windows Update güncelleme kuruyordur yüksek ihtimalle.ne kuruyor
Evet Öyleymiş Kusuruma Bakmayın.Windows Update güncelleme kuruyordur yüksek ihtimalle.
Hiç alakası yok 3-4 GB Ram yeterli.windows 10 da yetersiz kalabiliyor 8gb ram bile arkadaki herşeyi kapat bakalım.
güncellemeyi durdurduğum halde aynı şekilde devam ediyorEvet Öyleymiş Kusuruma Bakmayın.
Bırakın güncelleme bir yapılsın. Bilgisayar kendine gelsin.güncellemeyi durdurduğum halde aynı şekilde devam ediyor
deniyimHocam Windows Moduler Installer genellikle windows updateye bağlıdır. Bilgisayarınız arka planda muhtemelen güncelleme yapıyordur. Ya pc niz güncelleniyordur ya da windows update niz kapalıysa net framework ve visualler güncelleniyordur. SSD almak disk kullanımını bu konuda %0-1 lere indirebilir ancak ram kullanmımız etkilenmez. Arama çubuğuna services.msc yazarak arka plan uygulamalarını devre dışı bırakabilirsiniz. Eğer win 10 pro varsa kalıcı olarak gpedit.msc den de update veya arka plan işlemlerini kapatabilirsiniz. İnternette anlatımları mevcuttur.
Msconfig > Ön yükleme > gelişmiş seçenekler > Bellek üst sınırı işaretliyse tiki kaldır.
Bilgisayarım Sağ Tık Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Gelişmiş > Performans Ayarlar > Gelişmiş;
Ekli dosyayı görüntüle 115680
ekran kartı driverim güncel değil güncelliyim miMesaj otomatik birleştirildi:
ne yapmalıyım
Hocam services.msc yi aç. Windows updateyi bul. Bulduğun Windows Update e sağ tıklayıp Durdur dedikten sonra ,yine sağ tıklayıp Özellikler diyince açılan pencerede Başlangıç Türü kısmı gelecek , orayı Devre Dışı yap.