Byson60
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Kontrol merkezi ana ekranda geliyor her Hangi bir uygulama alttan kaydırınca gelmiyor
Hocam ana ekranda alttan kaydırdığımda panel geliyor ama uygulamaya girdiğimde gelmiyor uygulamadan çıkıp Ana ekrana geldiğimde yeniden kaydırıyorum panel geliyorTam olarak sorunu detaylıca yazar mısınız alttan yukarı çektiğinizde kontrol merkezi geliyor tamam ama uygulamalarda olmaz o dediğiniz.
Denetim merkezi yazınca ayarlara çıkıyor ayrıca uygulama değil iPhone'un kendi paneli ya da kontrol merkezi geçiyorTam olarak uygulamanın adı nedir? Bende bakacağım bende de oluyor mu diye?
Denetim merkezi yazınca ayarlara çıkıyor ayrıca uygulama değil iPhone'un kendi paneli ya da kontrol merkezi geçiyor
Evet uygulamadayken gelmiyorEkli dosyayı görüntüle 91411
Bunu diyorsunuz galiba
Evet açıkUygulama içinden erişim bölümü açık mı?
Uygulama içinden erişim sekmesi açık mı?Evet uygulamadayken gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet açık
Onu bilmiyorumUygulama içinden erişim sekmesi açık mı?
Şu an telefon yanımda değil abimin galiba ios13 olması lazımHangi sürümdesiniz şu an?
Ayarlar bölümünün altındaki kutucuğa DENETİM MERKEZİ yazın ve çıkan sonuçlardan UYGULAMA İÇİNDEN ERİŞİM bölümüne gelin açık olup olmadığına bakın.Onu bilmiyorum
Evet bu dediğim böyle olmalı sizin ki muhtemelen kapalı olduğu için böyledir.Ekli dosyayı görüntüle 91417
Aynen @BJKolik in dediği gibi Ayarlar>Denetim merkezine girip yeşil seçeneğin aktif olup olmadığına bakın