Haber iPhone ve iPad’de Xbox Cloud Gaming kullananlara müjde!

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
6 Eylül 2018
Mesajlar
2,095
Reaksiyon puanı
3,027
Puanları
113
Son yıllarda telefon ve tablette oyun oynamanın bir anlamı daha var. Bulut oyun servislerinin mobil platformlarda hizmet vermesiyle yüksek kaliteli oyunların mobilde oynanması mümkün oldu. İyi bir internet bağlantısına sahipseniz Xbox Cloud Gaming aracılığıyla telefonunuzda GTA 5 oynamanız bile mümkün.

Masal gibi gelen bu teknolojinin en göze çarpan sorunu optimizasyondur. Xbox Cloud Gaming’in iOS sürümüne optimizasyon konusunda memnun edecek bir yenilik geliyor.

Xbox Cloud Gaming, iOS güncellemesiyle daha verimli çalışacak​

Game Pass Ultimate abonelerinin ek ücret ödemeden erişebildiği bulut oyun servisi, iPad gibi büyük ekranlı cihazlarda çok keyifli olabiliyor. İyi bir internet bağlantısına ve düşük gecikme değerlerine sahipseniz sanki tablette yüklü olan bir oyunu oynar gibi iyi deneyim elde edebiliyorsunuz. Sistem henüz kusursuz olmasa da iOS’a yakın zamanda geleceği açıklanan güncellemeyle deneyim daha iyi olacak.

iphone-ve-ipad-xbox-cloud-gaming-kullananlara-mujde-3.webp

Sözü verilen güncellemenin oyun deneyimini büyük oranda iyi etkileyeceği söylendi. Yani stabilite ve oynanılabilirlik anlamında yenilikler bekliyoruz. Güncellemenin tarihi açıklanmasa da fazla sürmese gerek.

Microsoft daha önce Xbox Cloud Gaming’i iOS’ta sistem uygulaması haline getirmek istemişti. Ancak Apple’dan olumsuz bir dönüş gelmişti. Görünüşe göre Microsoft, buna rağmen iOS’ta daha iyi bir deneyim sağlayarak Apple’ın gözüne girmeye çalışıyor. Elbette buradaki ilişki oyunculara yarayacaktır.
 
Üst