7500 tl ye nasıl kasa toplayabilirim?

harmancii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
7500 tl ye rgb li kasa toplamak istiyorum ne önerirsiniz

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
7500 tl ye rgb li kasa toplamak istiyorum ne önerirsiniz
72004

Çok acilse bunu öneririm ama eğer 1 ay daha bekleyebilirseniz sizin için çok iyi olur yeni ryzen'lar yakın fiyatlara çok daha yüksek performans sunacak.

RGB dediğiniz için ekran kartı ROG seçtim siz GPU'da RGB istemem derseniz Ventus alıp aradaki fiyat farkıyla 970 evo plus da alabilirsiniz.

Son düzenleme:

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
sharkoon TG5 ,ile 7500 tl olur.

72008

Mesaj otomatik birleştirildi:

harmancii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
burda oc ye cok deger verilmis gibi geldi ben oc den anlamadığım icin videodaki sistem pek hosuma gitmedi

Ekli dosyayı görüntüle 72004
Çok acilse bunu öneririm ama eğer 1 ay daha bekleyebilirseniz sizin için çok iyi olur yeni ryzen'lar yakın fiyatlara çok daha yüksek performans sunacak.

RGB dediğiniz için ekran kartı ROG seçtim siz GPU'da RGB istemem derseniz Ventus alıp aradaki fiyat farkıyla 970 evo plus da alabilirsiniz.

aciliyeti yok zaten turizmde calısıyorum kışa dogru almayı düsünüyordum sadece daha önce pc toplamadığım için simdiden bi araştırma yapayım dedim

ve bir de bu sistem 9500 ün üstünde tutuyor bütcemi cok aşar

Son düzenleme:

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
169
burda oc ye cok deger verilmis gibi geldi ben oc den anlamadığım icin videodaki sistem pek hosuma gitmedi

aciliyeti yok zaten turizmde calısıyorum kışa dogru almayı düsünüyordum sadece daha önce pc toplamadığım için simdiden bi araştırma yapayım dedim

ve bir de bu sistem 9500 ün üstünde tutuyor bütcemi cok aşar
Doğrudur eski video çünkü dolar kuru göz önüne alındığında bütçeni aşabilir ben onu düşünmemiştim kusuruma bakma

harmancii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Doğrudur eski video çünkü dolar kuru göz önüne alındığında bütçeni aşabilir ben onu düşünmemiştim kusuruma bakma
sorun değil

bu arada 3000mhz ile 3200mhz ramlerin arasında ne fark var bilen var mı