750 tl ye kadar telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lqnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar babam telefonunu değiştircekmiş ilk akıllı telefonu olacak alo diyecek mesaj atacak arada youtube a girecek bazı sitelerden makale okuyacak bunları yapabileceği ve bu fiyat aralığında güzel ve şık bir telefon önerisi bekliyorum.Yalnız internetten alınmayacak telefon fiyatı ona göre bakın lütfen mağazası olan bir siteden gösterirseniz sevinirim

genova88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 Mini alsın bene hem yeni bi cihaz ayrıca çift çekirdek ve Anroid Jelly Bean'a sahip bir cihaz pişman olmassınız

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bİraz fantastik bir şey arıyorsan xperia go derim

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
darty nin taksit seçeneği kötü

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar babam telefonunu değiştircekmiş ilk akıllı telefonu olacak alo diyecek mesaj atacak arada youtube a girecek bazı sitelerden makale okuyacak bunları yapabileceği ve bu fiyat aralığında güzel ve şık bir telefon önerisi bekliyorum.Yalnız internetten alınmayacak telefon fiyatı ona göre bakın lütfen mağazası olan bir siteden gösterirseniz sevinirim

Ben Jelly Bean güncellemesi alan ve güncelleme almaya devam edecek olan LG OPTİMUS L9 Öneriyorum .

Samsung Galaxy S3 Mini ile aynı fiyat ve aynı özelliklere * performansa sahiptir. Samsung S3 Mini 4.0 İnc iken LG Optimus L9 4.7 İnc ile bize büyük bir ekran ve güzel bir performans sunuyor.

750-850 TL ARASI ALINABİLECEK EN İYİ TELEFON - FİYAT PERFORMANS TAVSİYE EDERİM .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En iyi seçim general mobile discovery veya turkcell t50 olacaktır. Ama bana sorarsan turkcell t50 699tl fiyatı ve performansıyla general mobile discovery'den iki adım önde; gmd kamerası 8 mp iken turkcell t50 13mp; gmd basit bir tasarıma sahip fakat turkcell t50 sahiden çekici ve parlak bir tasarıma sahip. Hatta internet siteleri gmd ile turkcell t50 yi değil artık gmd 2 ile turkcell t50 yi karşılaştırmak gerektiğini söylüyor. Kesinlikle turkcell t50 al. Alışveriş konusuna gelince bence büyük ve yetkili bir turkcell mağazasından al. --- turkcellin sitesie bak turkcell t50 diye bide turkcellin t50 için kurduğu sayfaya bak -- alırsan pişman olmazsın cevap ---:thumbup:turkcell t50 :thumbup:---
(link koymam yasak ziyaretçi olduğum için)