O fiyata adam akıllı Android telefon yok bütçeni arttırmanı öneririm ben yerinde olsaydım 2000'e RN8 Pro alırdım ya da biraz daha arttırıp Mİ9T alırdım ki ben Mİ9T kullanıyorum tavsiye ederim750 Tl ye iPhone 6 alacağım ama bu fiyata sıfır android telefon var mı güzel kullanılabilecek?
veya az daha koyar RN8 Pro alırBen para biriktirip en azından Rn8 alırdım.
bizim ağzımızdan kolay lafı çıkmadı sadece bütçene göre adam akıllı telefon yok İPhone 6'yı alırsan paran çöpe gider diyorumo kadar kolay değil işte o kadar param olsa koyabilsem onlardan alırdım tabi.bu fiyata daha iyi telefon var mı diye sordum sadece.
tamam kankacım.bizim ağzımızdan kolay lafı çıkmadı sadece bütçene göre adam akıllı telefon yok İPhone 6'yı alırsan paran çöpe gider diyorum
1500-1600 tl bütçesi olsa git direk RN8 al derdimSorunlu bulabilirsin ama ekran parasi ile 1000 tl yi bulur bence 1000 lira biriktir bir android telefon al örnek markalar(samsung,honor,xiaumi,meizu.huawei,casper) gibi
Sağlamsa alınır. O fiyata daha iyisi yok.750 Tl ye iPhone 6 alacağım ama bu fiyata sıfır android telefon var mı güzel kullanılabilecek?
Alınır.750 Tl ye iPhone 6 alacağım ama bu fiyata sıfır android telefon var mı güzel kullanılabilecek?
Sağlamsa alınır. O fiyata daha iyisi yok.
IPhone 6 note 4 den daha iyi bir cihaz.Nasıl yok? Note 4 var 32 GB yurtdışı modeli Note 3 bile İphone 6'dan daha iyi. Snapdragon işlemcili versiyonu.
Android 6 da kalan cihazdanmı bahsediyorsun. Üstelik lanet touchwiz arayüzünü kullanan. İşlemcisi de 32bit ti sanırım.Nasıl yok? Note 4 var 32 GB yurtdışı modeli Note 3 bile İphone 6'dan daha iyi. Snapdragon işlemcili versiyonu.
nokia lumia 520 çok idare edebilenecek telefon değil sanırımElinde telefon yoksa alınır eğer idare edecek bir telefon varsa en azından biraz daha kullanıp RN8 gibi telefonlar alabilirsiniz.
Bence al. İlaç gibi gelir Lumia dan sonra.nokia lumia 520 çok idare edebilenecek telefon değil sanırım![]()
İsteklerinize bağlı artık bıktıracak seviyedeyse geçin.nokia lumia 520 çok idare edebilenecek telefon değil sanırım![]()
Hem Apple'ın yazılımı güzel olduğu içinde kamera güzel çekiyor.Android 6 da kalan cihazdanmı bahsediyorsun. Üstelik lanet touchwiz arayüzünü kullanan. İşlemcisi de 32bit ti sanırım.
Çok kötü dayanamıyorum bu telefona yıl olmuş 2020İsteklerinize bağlı artık bıktıracak seviyedeyse geçin.
60fps video kaydı bile var. Bu fiyata 60fps başka telefonda imkansız.Hem Apple'ın yazılımı güzel olduğu içinde kamera güzel çekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok kötü dayanamıyorum bu telefona yıl olmuş 2020![]()
60fps video kaydı bile var. Bu fiyata 60fps başka telefonda imkansız.
Bencede.Bence al. İlaç gibi gelir Lumia dan sonra.
Tamam abicim Samsung fanboyusun ama ben o touchwiz arayüzünü hayatta kullanmam üstelik android 5.0 ,note 3.Note 3 N9005 yapıyor.
Nereden bulacak şimdi onu? Adamın arkadaşı satıyor işte iPhone 6. Ne gerek var.Note 3 N9005 yapıyor.
Arkadaşımda var note 3 eski telefon hissi veriyor bende iPhone 6 öyle değil ama dış tasarım olarak yeni gibi böyle temiz duruyor.Nereden bulacak şimdi onu? Adamın arkadaşı satıyor işte iPhone 6. Ne gerek var.
Nereden bulacak şimdi onu? Adamın arkadaşı satıyor işte iPhone 6. Ne gerek var.