- Reaksiyon puanı
- 1,323
.
Son düzenleme:
yardım edilen azerbaycanın parasının bizden daha değerli oluşu?
Yan çar bizden değerli. ??
Hocam ünlem felan koyun millet gelip seni lincler . D10 yıl önce bir maaşımla 3 ekran kartı alabiliyordum, şimdi hiç alamıyorum. O yüzden ekonomi gayet iyi.Gerekirse kuru ekran kartı takarım. Almanya, Amariga bizi kıskanıyor.
Bence bunun yüzünden kovuldu ?Ekonomimiz çok iyi. Aksini söyleyen fetöcüdür. Aç mısın, maaşını dolarla mı alıyorsun?
Hangi "halk"a ?halka bu sene 100 milyar tl yardım yapılmış
Bugüne kadar toplam o para ilk gelmeye başladıklarından... Şimdi bu rakam benim tahminime göre 70 veya 80 milyar dolar belki bu rakamı da geçti... Birşey diyecemde neyse oda bende kalsın şimdi gece gece uğraşamam siyasi tartışmalarla..Tunus'a 5 milyon dolar yardım edilmiş.
Suriyelilere 40 milyar dolar.
![]()
Suriyelilere 40 milyar dolar harcayıp
tamam kaynak nerde o kadar ayırdıklarına dahil ben bulamadım,hangi siteden gördün ? bulamadığım için soruyorum yani o kadar mülteciye bakmanın bir karını görmedinde o ayrı bir tartışma konusu Ana haber bültenlerinde 2 gün önce verildi ve kuzenlerim de Avusturya'da oturuyor, onunla da benzer bi...forum.shiftdelete.net
Kardeş 9 yıldır burdalar.. 64bini birseferde vermiyor40.000.000/5.000.000= 8000 dolar.
bu rakam biraz abartı. kişi başı 64bin tl yapıyor