inamiyui
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
700₺ bütçem var. Müzik dinlemek ve film/dizi seyretmek için kullanacağım. Bu fiyat bandında en f/p ürün hangisidir? Önerilerinizi bekliyorum.
James Donkey önermem.James Donkey 712 öneririm.
700 tl lik bütçeye "ışıqsız mışıqsız" kulaklık olmaz amaFilm/Dizi izlemek için bütçe biraz fazla bence Bim'e gelecek olan SteelSeries Arctis 1'e bakabilirsiniz.
Film/Dizi izlemek için bütçe biraz fazla bence Bim'e gelecek olan SteelSeries Arctis 1'e bakabilirsiniz.
James Donkey 712 öneririm.
oyuncu kulaklığı diye oyunda kullanacaksın diye birşey yokki?bende james donkey i ders çalışmak için aldım.Kablosuz istiyorum. 700₺ bütçeyi fazla görüyorsanız ne önerirsiniz? Kaliteli olmasını ve uzun yıllar götürmesini istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun oynamıyorum. Teşekkür ederim.
Dışarı çıktığımda kullanacağım. Işıksız olması ve sade olması tercihimdir, teşekkür ederim...oyuncu kulaklığı diye oyunda kullanacaksın diye birşey yokki?bende james donkey i ders çalışmak için aldım.
anladım.Dışarı çıktığımda kullanacağım. Işıksız olması ve sade olması tercihimdir, teşekkür ederim...
Kablosuz istiyorum. 700₺ bütçeyi fazla görüyorsanız ne önerirsiniz? Kaliteli olmasını ve uzun yıllar götürmesini istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun oynamıyorum. Teşekkür ederim.
ama bence sadece film ve müzik için kullanılacak bir kulaklık için 700 tl kullanılmaz.Dışarı çıktığımda kullanacağım. Işıksız olması ve sade olması tercihimdir, teşekkür ederim...
ama bence sadece film ve müzik için kullanılacak bir kulaklık için 700 tl kullanılmaz.