sholinfoxr67
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
7000tl ye monitörlü 2.el bi sistem dizmek istiyorum sistem önerirmisiniz
ne amaçla kullanacaksınız7000tl ye monitörlü 2.el bi sistem dizmek istiyorum sistem önerirmisiniz
oyun oynamayı düşünüyorum bütçeyi 8000 tl yaptım reiz bu aradane amaçla kullanacaksınız
bütüm parçalar 2.el toplıyacağımne amaçla kullanacaksınız
GTX 1060-RX 5500XT-RX6500XT'Li bir sistem toplayabilirsin.oyun oynamayı düşünüyorum bütçeyi 8000 tl yaptım reiz bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütüm parçalar 2.el toplıyacağım
işlemci anakart vs ne koyabilirimGTX 1060-RX 5500XT-RX6500XT'Li bir sistem toplayabilirsin.
oyun oynamak için oyun konsulu senin işini gayet iyi görüroyun oynamayı düşünüyorum bütçeyi 8000 tl yaptım reiz bu arada
reis ps4 konsolum var zaten ben bilgisayar toplamak istiyorumoyun oynamak için oyun konsulu senin işini gayet iyi görür
![]()
Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 13.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ayrıca fiyatı 6 bin lira 2 bin lira kar etmiş olrsun az para değil. Eğer konsol almaktan çekinirsen (ben yaşamıştım) sana şüphelerinin yersiz olduğunu kanıtlayabilirim (belki de kanıtlayamam ama büyük ihtimalle kanıtlarım)
ps4 b*k gibi zzaten onlimne için para istiyor bence biraz düşün illa pc istiyorsan al bişey diyememreis ps4 konsolum var zaten ben bilgisayar toplamak istiyorum
kanka zaten bilgisayar toplamak istediğim için oraya bilgisayar toplamak için yardım istemişim ne alaka şimdi ps4ps4 b*k gibi zzaten onlimne için para istiyor bence biraz düşün illa pc istiyorsan al bişey diyemem
zeten ps4 kolum var dedin ben de diyorum ps4 kötü bir konsol zatenkanka zaten bilgisayar toplamak istediğim için oraya bilgisayar toplamak için yardım istemişim ne alaka şimdi ps4