Öneri 7000 tl butcem var hangi telefon

Yusuf.nlbnt03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 5 senedir samsung j7 prime 16gb telefonunu kullaniyorum.Telefon degistirmek istiyorum en ust sinir 7000 tl.telefonda aradigim ozellikler kamerasi guzel olsun hem doga fotograflari cekiyorum hem de kayak snowboard yaparken kullaniyorum ve sarji uzun sure gitsin.muhendislik okumayi dusunuyorum onun icinde uygun olsun telefon.yardimci olursaniz sevinirim

ABXD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kanka bu bütçelerde alabileceğin en iyi performans xiamoi ve huawei lerde var tam model istersen uzun süredir piyasayı bilmediğim için bir şey söyleyemem ama bu fiyatta bu 2 marka üzerinden bakmanı öneririm 2 sene önce 3.5k ya samsung a51 aldım memnun değilim hiç birşey bilmiyorsan samsung a serisine bulaşma pişman olursun

Reaksiyon puanı
994
Herkese önermiş gibi oluyoruz ama bu fiyata gerçekten s20fe snapdragon 6/128 lik modelinden iyisi yok.
Ben kendim de 8/256gb versiyonunu aldım.Ürün daha gelmedi ama gelince yazacam tecrübelerimi.

ABXD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese önermiş gibi oluyoruz ama bu fiyata gerçekten s20fe snapdragon 6/128 lik modelinden iyisi yok.
Ben kendim de 8/256gb versiyonunu aldım.Ürün daha gelmedi ama gelince yazacam tecrübelerimi.
bu arada s serisini daha pahalı olduğunu düşündüğüm için yazmadım ilk telefonum s6edge uzun süre kullandım ilk çıktığında aldım ve 2 sene önceye kadar kullandım hiç bir sıkıntı çıkartmadı ama a serisi öyle değil umarım s serisi de değişmemiştir

Reaksiyon puanı
994
bu arada s serisini daha pahalı olduğunu düşündüğüm için yazmadım ilk telefonum s6edge uzun süre kullandım ilk çıktığında aldım ve 2 sene önceye kadar kullandım hiç bir sıkıntı çıkartmadı ama a serisi öyle değil umarım s serisi de değişmemiştir
Samsungun kendi işlemcili olanları sorunlu ne yazık ki o yüzden snapdragon alıyoruz ve öneriyoruz.

Ali5363

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Benim kendi fikrim S20 FE alabilirsin gerçekten Kamerada da ekranda da hız da da her isteğini karşılayabilecek bir telefon ama İşlemcisi Snapdragon 865 olanı alman lazım çünkü aynı telefonun birde Samsung Exynos 990 işlemcili modeli satılıyor buna gerçekten dikkat et Snapdragon 865 çok daha iyi Şuan da da fiyatı 6900 civarlarında tam aradığın telefon o olabilir hem ipx68 suya ve toza dayanıklılığı var snowboard yaparken bir problem olursa telefona bir şey olma olasılığı azalır ki sen zaten önleminide alıyorsundur