işlemciye uyumlu olur besler ama Psu konusunda aynı şeyi söyleyememSistemim
İşlemci intel i3-2120 3.30 GHz
Anakart asus p8h61-m lx3 plus r2.0
Psu 350 w fotoğraf atmamı isterseniz atabilirm pek anlamıyorum
Ram 4 gb ancak 4 gb daha ek alıp takmayı düşünüyorum
Ekran Kartı olarak gtx 960,950 veya 750 almayı düşünüyorum
peki böyle bi sisteme 960 alırsam nasıl bi psu almalıyımişlemciye uyumlu olur besler ama Psu konusunda aynı şeyi söyleyemem
Psu bütçesi de önemlipeki böyle bi sisteme 960 alırsam nasıl bi psu almalıyım
hmm 300 veya 400Psu bütçesi de önemli
gtx300 Watt dandik güç kaynağıma GTX 1060 bağlamıştım. Metro oynayınca sandım ki oyunda attığım mermilerin kokusu geliyor.
Dedim Bu ekran kartının 4D özelliği de varmış oyunun kokusu bile geliyor.
Kebap kokusuna geçince aha dedim ben bu kokuya dayanamam. Kapattım PC `yi gittim kebap pişirip yedim.
Şuanda Zalman 500Le 2 kullanıyorum. Sanada öneririm eğer bulursan.
zalman markasınının iyi olduğu söylentisi duymuştumHigh Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik gelecek için de daha iyi olur açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
FSP gibi markalara da bakabilisiniz
evt zalman önerirmisiniz300 Watt dandik güç kaynağıma GTX 1060 bağlamıştım. Metro oynayınca sandım ki oyunda attığım mermilerin kokusu geliyor.
Dedim Bu ekran kartının 4D özelliği de varmış oyunun kokusu bile geliyor.
Kebap kokusuna geçince aha dedim ben bu kokuya dayanamam. Kapattım PC `yi gittim kebap pişirip yedim.
Şuanda Zalman 500Le 2 kullanıyorum. Sanada öneririm eğer bulursan.
Şuanda kullanıyom.gtx
1060 a ne oldu![]()
Şuanda kullandığım güç kaynağım.zalman markasınının iyi olduğu söylentisi duymuştum
evt zalman önerirmisiniz
birde 950 mi 960 mı önerirsiniz ikiside arasında 120 tl gibi bi fiyat farkı var hangisi daha iyidir
zalman markasınının iyi olduğu söylentisi duymuştum
evt zalman önerirmisiniz
birde 950 mi 960 mı önerirsiniz ikiside arasında 120 tl gibi bi fiyat farkı var hangisi daha iyidir
peki bu önerdiğiniz psu ekran kartıma olurmuŞuanda kullanıyom.
Şuanda kullandığım güç kaynağım.
![]()
Zalman ZM500-LXII 500W 120mm Power Supply - incehesap.com
Zalman ZM500-LXII 500W 120mm Power Supply fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
çok teşekkürler
aradaki fps farkı yaklaşık 10-15 fps bu yüzden gtx 960
psu ile uyumludur ancak high power da orta segment bir psu patlama gibi şeyler olmaz Üstelik zalman modeli eski bir model diye biliyorum ki öyledir büyük ihtimalpeki bu önerdiğiniz psu ekran kartıma olurmu
çok teşekkürler
Eski savaşçıdır. Zalman kalite ve fiyat anlamında kimseyi üzmez.psu ile uyumludur ancak high power da orta segment bir psu patlama gibi şeyler olmaz Üstelik zalman modeli eski bir model diye biliyorum ki öyledir büyük ihtimal
sizin önerdiğiniz psuyu almam daha mı mantıklıpsu ile uyumludur ancak high power da orta segment bir psu patlama gibi şeyler olmaz Üstelik zalman modeli eski bir model diye biliyorum ki öyledir büyük ihtimal
ben öyle düşünüyorum zaten diğer forumlara da göz atma şansım oldu ve genellikle bu model yerine high power 600w + 550w + gibi modeller öneriyorlar benim düşüncem high power daha mantıklı ZAUR ABİ AFFET ABİ konuşarak halledebilirsizin önerdiğiniz psuyu almam daha mı mantıklı
teşekkür ederimben öyle düşünüyorum zaten diğer forumlara da göz atma şansım oldu ve genellikle bu model yerine high power 600w + 550w + gibi modeller öneriyorlar benim düşüncem high power daha mantıklı ZAUR ABİ AFFET ABİ konuşarak halledebilir![]()