700-1000 tl telefon tavsiyesi !

enesonur13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba,

Bir telefonda aradığım özellikler:

》İyi fotoğraf çekmesi
》Şık ve özgün tasarım
》Sağlam bir kasa
》Günü kurtarıcak pil ömrü
》En az 2-3 yıl beni idare etmesi

Telefonda yaptıklarım:

Genel olarak sosyal medya ve YouTube' da geziniyorum, arada bir şimdi olduğu gibi forumlara katılıyorum.
Oyun oynuyorum ama çok büyük oyunlar olmuyor genelde.(clash of clans vb. )

Bütçem
700-1000 tl

Not: Telefonumu okula çok getiriyorum ( saklamam gerekiyor anlayacağınız :D ) Yani çok da büyük olmazsa iyi olur.

Yapacağınız tavsiyeler için şimdiden teşekkürler :-)

enesonur13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkinci ellere güvenemiyorum ama yinende teşekkür ederim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Motorola moto g nin kameraları beklentimi karşılamıyor maalesef.

strawberycake16

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İkinci ellere karşı önyargılı olmamanızı öneririm . Cihazlarını çok temiz kullanan kullanicilar da var :D

enesonur13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısınız aslında ancak ben iphone 5 in çok sorun çıkardığı hatta o nedenele 5c'lerin çıkarıldığını duydum ¿

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz LG G2 alabilirsiniz. Ben kargo dahil paralel ithalat G2'yi 100 World puanla 1121 TL'ye almıştım. Bütçenizi biraz daha arttırmaya çalışın.

enesonur13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus zenfone 5 almayı düşünüyorum aslında ne dersiniz ?

paitak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısınız aslında ancak ben iphone 5 in çok sorun çıkardığı hatta o nedenele 5c'lerin çıkarıldığını duydum ¿
Kesinlikle alakası yok iphone 5 de ki tek sorun aliminyum kasa oldugu için kolay çizilmesi ikinci el ip5 kesinlikle düşünmelisin pişman olmazsın

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
5 i niye onermezsin ? Arkadasimin 4ssi bile tas gibi calisiuor suan. Abi 40 tane uygilamayi ayni anda acik tutuyor 4s. Baska uygulama yoktu ortalama bu kadardi hatirladihim. Olsa tutacak daha yani. Androidciyim ama yigidi oldur hakkini yeme. 5c daha iyi olabilir. Ama 5 kotu degil. En az 3 senesi var. Bizde boule zaten. M8 cikti ya m7 alma o kotj o snapdragon 600 e o ocu o mesela. Snapdragon 801 cikti adamlar nexus 5 i begenmiyor 800 diye. Ya adam s5 e 0.2 ghz yuzunden m8 den daha iyi daha hizli diyor. Ne insanlar var arkadas.

paitak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 i niye onermezsin ? Arkadasimin 4ssi bile tas gibi calisiuor suan. Abi 40 tane uygilamayi ayni anda acik tutuyor 4s. Baska uygulama yoktu ortalama bu kadardi hatirladihim. Olsa tutacak daha yani. Androidciyim ama yigidi oldur hakkini yeme. 5c daha iyi olabilir. Ama 5 kotu degil. En az 3 senesi var. Bizde boule zaten. M8 cikti ya m7 alma o kotj o snapdragon 600 e o ocu o mesela. Snapdragon 801 cikti adamlar nexus 5 i begenmiyor 800 diye. Ya adam s5 e 0.2 ghz yuzunden m8 den daha iyi daha hizli diyor. Ne insanlar var arkadas.

5 ile 5c arasında Donanımsal olarak sadece kamera farkı var kasası plastik renk için yapıldı c=clour iphone donanımını android donanımı ile kıyaslanamaz çünkü az şeyle büyük işler başarıyor iOS

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lumia 925 e bak derim hepsiburadada 999 tl beklentilerini fazlasıyla karşılıyor

MeraklıPc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O fiyata sağlam kasa yok küçük telefonlar ywterli performans vermiyor.Ayrıca kac yaşındasın hala telefon saklıyorsunuz lisede öyle bir durum yok :)

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg l90 da var unutmayalım hoş ve güzel telefon oyunlarda sıkıntı yapmaz kamerası iyidir pil ömrü rahat 1 günü çıkarır arayüzü ve dışı şıktır hızlı stabil çalışan bir telefondur. Turckell T50 de var ama turkcellden dolayı sorun yapıcaksanız size kalmış onunda kamerası beklenenleri karşılıyo kasma gibi bir durum yok pil ömrü belki çıkarabilir 1 günü gerçekten şık bir telefondur .

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Zenfone 6 buyuk gelirse Zenfone 5 dusunebilirsiniz.Meblagi arttirabilirseniz Paralel LG G2 alın.Kamera yonunden iyi fotograflar cekeceklerine inaniyorum