Öneri 70.000-100.000₺ arası gaming laptop önerisi

talhoztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar oyun için laptop almayı düşünüyorum. Bende 8 yıldır msi laptop var artık baya eskidi menteşesi de kırıldı artık ekran ayakta duramıyor nerdeyse. 70-100k aralığında alınabilecek en iyi laptop hangisidir sizce? Tercihen msi veya asus olsun istiyorum. Kasa kalitesinden ve ısınmadan sıkıntı yaşamak istemiyorum. İtopyada gigabyte marka bir laptop önerildi ama markaya pek güvenemiyorum sizin fikriniz nedir bu marka hakkında? (lenovo, hp markaları hakkında da fikirleriniz nedir? Şahsen biraz uzağım ben bu markalara)

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,331
Konudan bağımsız olarak masaüstü neden düşünmüyorsun? Tabi laptopun rahatlığı başka oluyor ama laptopa vereceğin paranın daha azıyla daha sağlam sistem toplayabilirsin.

FehmiDogru.js

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Hall Sensor sorunları var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ancak onun dışında gayet iyi modeldir, 100K bütçeye en iyisi bu.

60K civarına bunu da alabilirsin alternatif olarak da bunu atayım dedim.

talhoztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konudan bağımsız olarak masaüstü neden düşünmüyorsun? Tabi laptopun rahatlığı başka oluyor ama laptopa vereceğin paranın daha azıyla daha sağlam sistem toplayabilirsin.
Aslında kasa dizmeyi düşünüyordum ama şuan Hakkari’ye atandım eşim İstanbul’da ordan buraya dönmeyi beklemek yerine laptop alıp Hakkari’de de kullanabileyim istedim. İstanbul’a dönünce de bi monitör alıp laptopu bağlar kasa gibi kullanırım diye düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hall Sensor sorunları var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ancak onun dışında gayet iyi modeldir, 100K bütçeye en iyisi bu.

60K civarına bunu da alabilirsin alternatif olarak da bunu atayım dedim.
HP bana pek güven veren bir marka değil ama hiç kullanmadım. Sizce performansı soğutması vs nasıldır? Ön yargılarımı yıkmam lazım o kadar parayı HP marka bir laptopa vermek için 😅
Attığınız Gigabyte marka laptopu da tam olarak itopyadaki satış görevlisi önermişti. Onu da sırf markasından emin olamadım. İnternette baktığımda soğutması plastik kalitesi açısından kötülemişlerdi bilemedim. Teşekkür ederim önerilerin için markalar hakkında fikriniz varsa da bekliyorum düşüncelerinizi

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,547
Butce biraz daha cikarsa.

HP'nin OMEN Max kasalari cok iyi yalniz 14900HX ile gelenlerde hall sensor sorunu cok yaygin. Onlarin da 5070 Ti modelleri henuz gelmedi sadece 5080 var. Gelirse muhtemelen Asus'dan daha uyguna gelir.

FehmiDogru.js

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında kasa dizmeyi düşünüyordum ama şuan Hakkari’ye atandım eşim İstanbul’da ordan buraya dönmeyi beklemek yerine laptop alıp Hakkari’de de kullanabileyim istedim. İstanbul’a dönünce de bi monitör alıp laptopu bağlar kasa gibi kullanırım diye düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HP bana pek güven veren bir marka değil ama hiç kullanmadım. Sizce performansı soğutması vs nasıldır? Ön yargılarımı yıkmam lazım o kadar parayı HP marka bir laptopa vermek için 😅
Attığınız Gigabyte marka laptopu da tam olarak itopyadaki satış görevlisi önermişti. Onu da sırf markasından emin olamadım. İnternette baktığımda soğutması plastik kalitesi açısından kötülemişlerdi bilemedim. Teşekkür ederim önerilerin için markalar hakkında fikriniz varsa da bekliyorum düşüncelerinizi
Hocam HP de Gigabyte da alınır. Özellikle bilgisayar bileşenlerinde ASUS, MSI ve Gigabyte 3 büyüklerdir tıpkı BJK, FB ve GS gibi. Gigabyte gayet büyük ve köklü bir marka, önyargı yapmanıza gerek yok :D