7-Zip CRC Hatası Yardım!..

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
7-Zip.jpg

vhault.jpg

Arkdaslar Windows 7 SP1 indirdm daha önce 7Ziple 7z arşiv yapmıştım şimdi RT 7 adlı programla sp1 entegre edicem yalnız arşivden çıkarırken CRC hatası veriyor deli olmaya başladım bu 7-z ye tamam iyi sıkıştırıyor ama nekadar arşiv yaptıysam yarısı gün geçtikçe bozuldu varmı bunun bi çaresi.. Birde hazırladığım windows 7 dosyasını boot yapıp dvdye çekicem orjinalden kopyaladm ve üzernde bi kac ayar yaptim simdi dosya hazır ama boot özellik verebilecegim power iso magic iso RT-7 Litedışında bi program önerebilrmsnz? Bu arada umarım konuyu doğru yere açmışımdır.. Teşekkürler..

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Tşkkr ederm rise yaptm bilmeyen arkdslar icn anlataym..

RT7 ile ayar cektgm windows 7 yi iso buster adli yazlımla orjinal dvd den boot dosyasını kopyaldm power isoyla boot dosyasını yeni projeye ekledim neroyla önyüklemeli dvd den ayar verdm simdi yazdm oldu anlamayanlar icn ayrntılı anlatablrm.. yardmn icn tskkler dstm..

Yalnız crc hatasına çözüm bulamadm 9.18 betayla 7z yapmistim 9.19 beta son sürümüyle ckratiyorum aynı hatayı alıyorum..

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Rica ederim.
7zip oluşturmak için ücretsiz ve güzel bir alternatif daha var:

Open source file and archive manager

Flexible, portable, secure, and free as in freedom

• create 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ/ZPAQ, PEA, QUAD/BALZ, TAR, UPX, ZIP
    • extract 124 archive types: ACE, ARJ, CAB, DMG, ISO, LHA, RAR, UDF and many more...
    • see screenshots and tutorial
http://peazip.sourceforge.net/