7 Plus a geçmelimiyim, 8 i mi beklemeliyim ?

Sizce ne yapmalıyım ?

• Android cihazla 6-7 ay idare et ve iphone 8 çıkınca onu al

• Iphone 7 yi eski fiyattan almışsın bence onu kullan iphone 8 çıkınca 7yi satarsın

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

testuser123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Benim içinde bulunduğum durum karmaşık ve tercih yapmam gerekiyor.
Elinizde s@msung not serisinin patlamayan son telefonu olduğunu düşünün.
Bu telefonun sıfırı 2600-3000 tl arası.
Telefon rootlu olduğu için sıkıntı çıkaran sorunları var.Rootlamasan derin uykuya girmediği için şarj çabuk bitiyor.Rootlasan derin uyku sorunu çözülüyor fakat bu sefer telefon uykudan geç uyanıyor.Root ile telefona müdahale eden programlar da sistem dosyalarını bozabiliyor.Buna bağlı olarak ses oynatırken felan takılmalar olabiliyor.Sürekli telefonu sıfırlayıp böyle rootlama işleri yapmaktan bıkmış biriyim.Bir de buna ek olarak rootluyken snapchat çalışmıyor.

Esas meseleye geçiyoruz.Iphone 7 zamlanacak diyorsunuz alıyorsun aldıktan sonra telefon 700 tl civarı zamlanıyor.Rootlu cihazada telefoncu 1450 felan veriyor(telefoncular kötü fiyattan alıyor o yüzden gönlüm razı olmuyor)
Bir yandan iphone 8 çıktığında onu almayı da istiyorsunuz bu durumda siz hangi cihaza devam ederdiniz ? Elinizdeki sorun çıkaran samsungu 6-7 ay idaremi ederdiniz yoksa nasılsa ben bunu eski(zamsız) fiyattan aldım satarken zararım 600-700 tl olur onu da önemsemem mi derdiniz ?
Yani ben her türlü iphone 8 kullanmak istiyorum ama o zamana kadar, eski fiyattan aldığım iphone 7 yi mi kullanmalıyım ? Yoksa samsungla devam edip iphone 8 çıktığında direk onu mu almalıyım ?
Iphone 7 kullanırsam samsung telefonu ucuzdan telefoncuya satmak durumundayım.Bu durumda 1 yıl sonra cihazı satmak istersem zarar 600-700 tl gibi bişi oluyor.
ŞİMDİ NE YAPMALIYIM TAVSİYELERİNİZİ KISA BİR ŞEKİLDE SÖYLER MİSİNİZ ?

Son düzenleme:

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Iphone 8' yi bekleyin Samsung ile yola devam edin 8 çıktığında alın.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bence İphone al 8 çıkınca satarsın onu alırsın hiç değilse paranın büyük kısmını çıkartmış olursun.;)

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Elindeki cihaz iyi bir telefon beklemekte fayda var her türlü