7/24 Bilgisayar Başında Olanlar İçin Rahat Oda Tavsiyesi

mehmetcetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben arayüz tasarımcılığı, dijital pazarlama, grafik tasarım gibi genel bir yelpazede freelancer olarak çalışan, boş zamanlarda da yine bilgisayar başında olan biriyim. İstisnaları ve uykuyu saymazsak 7/24 bilgisayar başında olan biriyim. Her gün sabah 6 gibi yatar öğleden sonra 2 gibi uyanırım.

Daha fazla uzatmak istemiyorum. Tekli koltukta oturuyorum bilgisayar koltuğuda var ama şuan tekli koltuk daha rahat geliyor. Bi masa var ama ayağımı uzatınca rahat edemiyorum. Ayağımın altına tabure koyuyorum. Önceki oda düzenindede ayağımı kasanın üzerine uzatıyordum masanın tahtası ayağımın altını kesip iz bıraksa bile şuankinden daha rahattı ayağım en azından duvara değmiyordu. Şuan duvara değiyor ve gece boyu koşuşturmuşum gibi altı yanıyor. Bildiğiniz uzun yol yürüdükten sonra ayağın altının yanması acıması gibi hiçbir fark yok. Dik oturuş yapınca hiç olmuyor.

Kısaca ayağımı uzatabileceğim gerektiğinde boydan boya uzanabileceğim ve hiçbir şekilde bir yerimin ağrımayacağı gibi makul fiyatlı ve tavsiyeleriniz doğrultusunda alabileceğim çok yer kaplamayan masa ve bilgisayar koltuğu önerilerinizi istiyorum. Oda baya dar bu yüzden müdür masası gibi masalar olmaz.

Cevaplarınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim. Bu sizin için gereksiz bir konu gibi gözükebilir ama hayatımın %98'ini geçirdiğim şu oda da rahat etmek istiyorum.