6TO4 Adapter Vista Sorunu !!

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
"6TO4 Adapter" bu driver'da vistada sorun yaşıyorum, başka yaşayanlar veya sorunun çözümünü bilenler yardım ederse sevinirim..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
pardon ayıp olmayacaksa bu neyin driver ı sorabilir miyim?..

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sanırım IPV6 protokolüyle ilgili, ama ben hiç IPV6 ayarlarıyla oynamadım bunun vistayla gelen bi sorun olduğunu düşünüyorum ama çözümü bulamadm maalesef..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
1ruby1 dedi ki:
Sanırım IPV6 protokolüyle ilgili, ama ben hiç IPV6 ayarlarıyla oynamadım bunun vistayla gelen bi sorun olduğunu düşünüyorum ama çözümü bulamadm maalesef..

bende google da aratınca benzer sonuclarla karşılaştım ama anlayamadığım şey ipv6 ya neden ihtiyaç duyduğun ??? veya sana ne gibi bir sorun çıkardığı ???

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
aslında önceleri hiç takmadım çünkü işime yaramıo ipv6.. ama sonradan bu hatalar artmaya başladı, şu anda 5 tane ünlem işareti var :S böle çoğalmaya devam ederse kötü :D

ixirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
microsoft tecnet'de böyle bir rapor var bi bak istersen
IPv6 arabirimi için Netsh komutları
IPv6 Arabirimi için Netsh komutları, IPv6 arabirimlerini, adreslerini, önbelleklerini ve yollarını sorgulamak ve yapılandırmak için kullanabileceğiniz bir komut satırı aracı sağlar.

Ayrıca netsh IPv6 Arabirimi bağlamında 6to4 için bir alt bağlam vardır. Bir 6to4 ana bilgisayar veya 6to4 yönlendiricideki 6to4 hizmetini yapılandırmak veya yapılandırmasını görüntülemek için netsh interface IPv6 6to4 bağlamındaki komutları kullanabilirsiniz.

Bu komutları, Windows Server™ 2003 ailesi komut satırından veya netsh interface IPv6 bağlamının komut satırından çalıştırabilirsiniz. Bu komutların Windows Server™ 2003 ailesi komut satırında çalışması için, aşağıdaki sözdiziminde görüldüğü şekilde komutları ve parametreleri yazmadan önce, netsh interface ipv6 yazmanız gerekir. Windows 2000 ve Windows Server™ 2003 ailesinde, netsh bağlamı komutları arasında işlevsel farklar olabilir.

Komut isteminde bir komuta ilişkin yardımı görüntülemek için KomutAdı/? yazın; burada KomutAdı, komutun adıdır.

Netsh hakkında daha fazla bilgi için bkz: Netsh Komutlarına Genel Bakış ve Netsh bağlamı girme.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
saolasın.. Ama format attım kökten çözdüm sorunu :D şimdilik bi sorun yok..