6s plus kamera sorunu

fatihgts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar telefonum 6s plus ana kamerası çok güzel net çekerken ön kamera normal ışıklı alanlarda bile net çekmiyor bulanık gösteriyor hepsinde mi böyle aceba yoksa benim telefonda mı bi sorun var yardımcı olur musunuz

güçlü23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hepsinde öyle diye biliyorum fotoğraf çekerken ön arka farketmez. Önemli olan ortamın ışığı vs dır. iyi ışıklı bir ortamda fotoğraf çekersen farkı görürsün.Dene ve gör.

fatihgts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Normal Işık'ta bile bulanık hocam yani bu kadar olmamalı diye biliyorum sıkıntılı ise gönderecem telefonu

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Normal Işık'ta bile bulanık hocam yani bu kadar olmamalı diye biliyorum sıkıntılı ise gönderecem telefonu
Yotubeden kamera testlerine bakmanı tavsiye ederim dostum. Sonra olmadı gidersin garantiye

Baran savman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardes seninkisinde sikinti var belki mercegu cikmistir yoksa iyi cekiyo

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Merhaba arkadaşlar telefonum 6s plus ana kamerası çok güzel net çekerken ön kamera normal ışıklı alanlarda bile net çekmiyor bulanık gösteriyor hepsinde mi böyle aceba yoksa benim telefonda mı bi sorun var yardımcı olur musunuz
Bende 6s var normal Işık'ta gayet net çekiyor ama açısı dar sen bir bal bence mümkün se bir teknoloji markette git diğer telefonla karşılaştır görmeden birşey diyemem belki ekran koruyucu varsa ondan kaynaklanıyordur belki donanımsaldır

fatihgts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
En iyisi gidip bi Teknosa da karşılaştırayım yani kesin bi sorun var aceba garantiye göndersem uzun sürmez demi apple destek iyidir