Muhammed tunç
Öğrenci
2800 lira param var note 5 ve 6s arasında kaldım sizce hangisi almalıyım
Nedenini açıklarmısıniPhone 6s derim bir Note 5 kullanıcısı olarak.
Uygulama açısından iOS her türlü önde bana göre uygulama kalitesi olsun görünümü olsun iOS daha iyi Android sanki emulator gibi tam kaliteyi veremiyor o akıcılık şeffaflık yok misalen Facebook uygulaması diyeyim.Nedenini açıklarmısın
Aynen öyle bizzat benim de tecrübem bu yönde i6 plusu satmasaydım diyorum zamanında o dereceŞu bir gerçek iOS'a yapılan uygulamalar daha akıcı daha az hataya sahip. Tecrübeyle sabit.
Note 5 al keyfine bak bozkurt telefona root attigi icin telefondan soguduonu bosver o yuzden
Ben memnunum
Donma kasma yok
Olsada ayda 1 kere telefon kafayi yer.(appleda daoluyor bu kadarı)
7 ay dir kullaniyorum
Oyledeaynen de şimdi uygulama konusunda iOS daha iyi ama hacı bu bir gerçek
Samsung bundan sonra böyle Note 5'in bir suçu yok gerçekten sağlam telefon mesele SamsungdaOyledenote 5 ağzıyla kus tutsa yaranamaz suan sana bu da bir gercek
![]()
Roota izin yok maalesef adamlar guvenlik icin knox koyuyorlar.Samsung bundan sonra böyle Note 5'in bir suçu yok gerçekten sağlam telefon mesele Samsungda![]()
Knox ayrı bir donanım olarak geliyor telefonun içinde artık eskisi gibi yazılımla da değil ayrıca ben bu telefona para verip alıyorsam çatır çatır özelleştirir rootumu atarım tamam sen garanti dışı bırakabilirsin ama neden deep sleeple oynuyorsun değil mi nerde özgürlük ne anladım ben bu işten bugün iOS da bile jailbreak yapıp geri restore ettiğinde jailbreakten eser kalmıyor garanti dışı da kalmıyor oh mis Samsung yanlış yolda bana göreRoota izin yok maalesef adamlar guvenlik icin knox koyuyorlar.
Knox blackbery ile yapiyor kolay kolay oyle sayacla oynayamazsin![]()
bence 6s ile note 5 i kıyaslamak atla deveyi kıyaslamaya benzer. bence ihtiyaçlarını belirle hangi telefon ihtiyacına cevap veriyorsa onu al2800 lira param var note 5 ve 6s arasında kaldım sizce hangisi almalıyım