6s geçiş sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sylnty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sylnty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Kullandığım telefon iphone 6s 16 gb ve ios sürümü 9.3. Alalım çok olmadı 1 Ay falan oldu telefonda arada sırada surup dururken geçişler kapanıyor. Mesela uygulamalara bakmak için ana ekrana çift tıklıyorum, o esnadaki efek gerçekleşmeden birden diğer geçiş yapmak istediğim ekran geliyor.Hesapmakinesine bastıysam anideb açılıyor. Işınlanıyor gibi hiçbir geçiş olmadan ekranıma geliyor. Aranızda bu sorundan yaşayan var mı ? Nasıl çözebilirim ? Tekefonu kapatıp açınca düzeliyor lakin bir süre sonra tekrar aynı şey oluyor.

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
i6 kullanıyorum bahsettiğin şeyin aynısını yaşıyorum ama pekte bir sorun teşkil etmiyor gibi daha doğrusu benim için öyle bilmiyorum, yeni bir güncelleme gelirse icabına bakacak gibi beklemede kalalım.

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Kullandığım telefon iphone 6s 16 gb ve ios sürümü 9.3. Alalım çok olmadı 1 Ay falan oldu telefonda arada sırada surup dururken geçişler kapanıyor. Mesela uygulamalara bakmak için ana ekrana çift tıklıyorum, o esnadaki efek gerçekleşmeden birden diğer geçiş yapmak istediğim ekran geliyor.Hesapmakinesine bastıysam anideb açılıyor. Işınlanıyor gibi hiçbir geçiş olmadan ekranıma geliyor. Aranızda bu sorundan yaşayan var mı ? Nasıl çözebilirim ? Tekefonu kapatıp açınca düzeliyor lakin bir süre sonra tekrar aynı şey oluyor.

Parallax efektini uzun bir suredir kullanıyordum fakat bahsettiğiniz sorunu yasamadım. Kullandığım cihaz 6s surum ise 9.3 sizin sorununuz yazılım kaynaklı muhtemelen. Cihazı restore edip yeni bir iPhone olarak tanıttıktan sonra yedek yüklemeden kullanın tavsiyem.