6s alacakken kararsız kaldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan werdos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

werdos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, iPhone 6s almayı düşünüyordum ancak Tolga Bey'le Hakkı Bey 6s yerine 6s+ ı önerdiler. Çelişkide kaldım. 6+ veya 6s+ kullananlara bi sorum var. Cepte taşıma noktasında bir rahatsızlığı veya başka bir sıkıntısı oluyor mu?

Birde "6s 64gb" ile "6s+ 16gb" aynı fiyattan satışı görünüyo. Bu doğrultuda sizce "6+ 64gb" mı, "6s 64gb" mi yoksa "6s+ 16gb" mi tercih edilmeli? Neden?

"6, 6+" ile "6s, 6s+" arasındaki donanım & 4k farkı, "6, 6s" ile "6+, 6s+" arasındaki Optik imaj sabitleyici farkı ve Plus'ların büyüklük ve taşınabilirlik dezavantajı beni iyice çelişkiye düşüren konular. Fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler..

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
6s bende önermiyorum. Tim Amca sağolsun, 6'da zaten yetersiz olan bataryayı, 6s'te iyice küçülttüler. 6s yerine, 6 bile alabilirsiniz.
Bence 6 alın, ama illaki "6s 6s" diyorsanız, 6s Plus düşünebilirsiniz.

Ve ayrıca, evet 6s/6s Plus'ın performansı çok iyi. Fakat gereksiz. En azından şimdilik.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar, iPhone 6s almayı düşünüyordum ancak Tolga Bey'le Hakkı Bey 6s yerine 6s+ ı önerdiler. Çelişkide kaldım. 6+ veya 6s+ kullananlara bi sorum var. Cepte taşıma noktasında bir rahatsızlığı veya başka bir sıkıntısı oluyor mu?

Birde "6s 64gb" ile "6s+ 16gb" aynı fiyattan satışı görünüyo. Bu doğrultuda sizce "6+ 64gb" mı, "6s 64gb" mi yoksa "6s+ 16gb" mi tercih edilmeli? Neden?

"6, 6+" ile "6s, 6s+" arasındaki donanım & 4k farkı, "6, 6s" ile "6+, 6s+" arasındaki Optik imaj sabitleyici farkı ve Plus'ların büyüklük ve taşınabilirlik dezavantajı beni iyice çelişkiye düşüren konular. Fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler..
6s alma zaten 6 dan çokta fark yok fazladan 400 tl verip uğraşma 6 plus al ama 16gb da yetmeyebilir bütçeyi zorlayıp 32 gb a bak derim....