Bütün açacağın konuların ilkinde alsaydın sistemi şimdi 1070'li sistemin olacaktı.6500 TL'ye monitör dahil pc toplayabilirmisiniz limiti aşamam sistemi itopyadan alıcam itopyadan toplarsanız iyi olur
@Frosa
---- Mesajlar birleştirildi ----
@Görkem Say @Frosa @utkuversus yardım edermisiniz
Geçmiş olsun hocam.@utkuversus kısmet tam alıcağım hafta aileden birisi ameliyat oldu param oraya gitti inşallah bu parama bişey olmazda alırım
Sağol inşallah bunu alırım bişey çıkmazda sizide uğraştırmam alamazsam bişey çıkarsa ilerde yine elimce para geçerse sistem toplamak için konu açsam sıkıntı olurmıGeçmiş olsun hocam.
Yok hocam. Ama bu konudan yazarsanız daha iyi olur.Sağol inşallah bunu alırım bişey çıkmazda sizide uğraştırmam alamazsam bişey çıkarsa ilerde yine elimce para geçerse sistem toplamak için konu açsam sıkıntı olurmı
Ama benim dediğim bir kaç ay sonraYok hocam. Ama bu konudan yazarsanız daha iyi olur.
@Creative yardım edermisin
Olsun. Konu kalabalığı iyi değildir.Ama benim dediğim bir kaç ay sonra
Sinerjiden alabilirim ama yerlerine gidince aynı gün teslim etmiyorlarmıi öyle bir sıkıntı var bide bu kadar parçaları neden ucuza satıyorlarNanokatalog-QP bilisim-Sinerji
Bunlardan toplarsaniz daha ucuza gelir.
Nanokatalog dan alirken stok varmi diye sorun.
Nasil yani?Sinerjiden alabilirim ama yerlerine gidince aynı gün teslim etmiyorlarmıi öyle bir sıkıntı var bide bu kadar parçaları neden ucuza satıyorlar
Sinerji ucuz değil Vatan pahalı.Aynı gün teslim etmiyorlarmış 1 2 gün sonra gelip alıyormuşsun bide ucuz olması anormal bence bide güvenilirmi
Yani güvenilir aynı gün teslim ediyorlarmı biliyormusunSinerji ucuz değil Vatan pahalı.
Sinerjiden defalarca alışveriş yaptım gayet iyi bir site.
Aynı gün hiçbiryer teslim etmez. İstanbuldaysan mağazası var.Yani güvenilir aynı gün teslim ediyorlarmı biliyormusun
Mağazaya gidicem zaten o yüzden sordum gidersem teslim ederlermiAynı gün hiçbiryer teslim etmez. İstanbuldaysan mağazası var.
Evet. Vatan mağazası gibi düşün. SüperMarket gibi düşün.Mağazaya gidicem zaten o yüzden sordum gidersem teslim ederlermi
Şöyle sıkıntı var ben onlara sordum bana dedikleri aynı gün teslim edemiyoruz mağazaya gitsemdeEvet. Vatan mağazası gibi düşün. SüperMarket gibi düşün.
Mağazadan direk alabiliyorsunuz diye biliyorum.Şöyle sıkıntı var ben onlara sordum bana dedikleri aynı gün teslim edemiyoruz mağazaya gitsemde
İşte bana öyle demedilerMağazadan direk alabiliyorsunuz diye biliyorum.
Bence çok saçma aynı gün teslim etmemeleri itopyaya gidiyorsun aynı gün teslim ediyorlar bence sinerjide aynı gün teslim edebilirSinerji güvenilir bi sitedir. Aynı gün teslim etmeyebilirler,sonuçta yine mağazadan teslim alacaksınız,makinayı.
Fiatları da uygun,size oradan bi makina topluyacağım.
Almam sıkıntı değil daha yukarlarsa yazdığımı okursan anlarsın daha önceden alıcaktım aileden biri ameliyat oldu param oraya gitmişti onun gibi olmassa alıcam yoksa yine bişey çıkarsa ocak ayını bekleyecemKarar sizin tabi ki. 6600 TL ye şu makinayı topladım. Anakartı 1.nesil ama,üst seviye çipsetli seçtim. B450 çipset yapıp,fiat 6500 TL ye çekilebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 48351
Hocam sertifikalı PSU önemli ya.Karar sizin tabi ki. 6600 TL ye şu makinayı topladım. Anakartı 1.nesil ama,üst seviye çipsetli seçtim. B450 çipset yapıp,fiat 6500 TL ye çekilebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 48351
Hocam sertifikalı PSU önemli ya.
Ben sinerjiden alamam o yüzden sinerjiyi eledim kafadanMerhaba. O zaman 10 TL fazlasına şu olur.
Sharkoon 550W SHP V2 Serisi 80+ Güç Kaynağı
Fakat,sizin de bildiğiniz gibi ,FSP, bi dünya markasıdır.Adamlar, Evga, Silverstone,Zalman, CoolerMaster gibi markalara power üretiyorlar.Meet serisi biraz geriye dönük bi seri olduğundan ,kanaatimce sertifikaya başvurmamışlar. Verimlilik olarak da, zaten yüzde 80 üzerinde yine de. Powerlerinden ,yıllarca en az 5-6 modelini kullandım. İnanılmaz ,kaliteliler.Linkini de atayım. Vermlilik oranları var.
FSP500-60AHBC-FSP GROUP :::PC Power Supply, IPC Power Supply, Open Frame, Adapter :::