Mekanik bir klavye arıyorum da bu mekanik mi?Klavye G213 Logitech G213 Prodigy Rgb Oyuncu Klavye 920-008094 - n11.com Çok memnunum öneririm.
Kulaklık HS50 Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi CA-9011172-EU | Trendyol Bu bütçede alınabilecek en iyi kulaklıklardan birisi HS50 mikrofon kalitesi olarakta çok başarılı Discord sertifikası bulunuyor. Eğer bekleyebilirseniz 370TL civarına HS60 düşüyor onu tercih edersen çok daha iyi olur.
Hocam HS60 en ucuz bulabildiğim 570TL, bir ara İtopya 370TL'ye satıyordu 600'a çıkartmış.Mekanik istiyorsanız Trust Cada modeline yönelebilirsiniz.
Geri kalan paraya da HS60 alabilirsiniz.
Mekanik değil fakat Gamepower'in takoz gibi ama mekanik klavyelerinden kat kat iyi.Mekanik bir klavye arıyorum da bu mekanik mi?
Bende şuan G213 kullanıyorum ilk aldığım zaman idare etmek için almıştım şuan kulaklık olarak Kraken T.E kullanıyorum şuan kafamda klavyeyi Blackwidow Elite'ye yükseltmek var. Verdiğiniz paraya değdimi? Yaza doğru yükseltebilirim yükseltebileceğim zaman 200 civarına klavyemi satabilirim.Mekanik klavyeyi çok istiyorsan, tavsiyem 400 TL üstüne çıkman yönünde olur. O zamanda kulaklığa iyi para kalmaz. Ben senin yerinde olsam ki zaten öyle yaptım. Arctis 5 alırdım. Sonrasında elindeki klavye ile biraz idare edip indirimle Corsair K70 ve Razer BlackWidow Elite RGB kovalardım. Mesela ben ilk başta Logitech G213 almıştım. Aradan 6 ay geçince Arctis 5, 1 yıl sonrasında da klavyeyi BlackWidow Elite RGB'ye yükselttim. Bir anda birkaç model almaktansa yavaş yavaş iyi modellere yönelmek uzun vadede daha iyi olacaktır.
Verdiğim paranın her kuruşuna değdi. Harika bir klavye. Hiçbir eksiği yok bana kalırsa. İndirim kovalayın derim ben 670 TL civarına almıştım yanılmıyorsam.Bende şuan G213 kullanıyorum ilk aldığım zaman idare etmek için almıştım şuan kulaklık olarak Kraken T.E kullanıyorum şuan kafamda klavyeyi Blackwidow Elite'ye yükseltmek var. Verdiğiniz paraya değdimi? Yaza doğru yükseltebilirim yükseltebileceğim zaman 200 civarına klavyemi satabilirim.
Mouse olarak ne önerirsiniz? Kablolu ve Razer olursa çok iyi olur.Verdiğim paranın her kuruşuna değdi. Harika bir klavye. Hiçbir eksiği yok bana kalırsa. İndirim kovalayın derim ben 670 TL civarına almıştım yanılmıyorsam.
Mamba T.E. Bende kullanıyorum. Hem hafif hem ergonomisi iyi gayet şık bir ürün.Mouse olarak ne önerirsiniz? Kablolu ve Razer olursa çok iyi olur.
Mamba Elite ile aralarında çok fark var mı? Mamba T.E hiç bir sitede bulunmuyor.Mamba T.E. Bende kullanıyorum. Hem hafif hem ergonomisi iyi gayet şık bir ürün.
Elite yeni sürüm diye biliyorum. İtopya'da 350 TL şuan.Mamba Elite ile aralarında çok fark var mı? Mamba T.E hiç bir sitede bulunmuyor.