İphone 7 kullanıcıları kulübüne sorabilirsinbatarya kaç saat dayanıyor
FAZLA OLMAZ ÇÜNKÜ ARTIK HER UYGULAMA ÇOK UYER KAPLIYOR VE VİDEO VE RESİM ÇEKEN BİRİRYSEK 64GB ANCA YETER ÇÜNKÜ SD CART DESTEĞİ YOK64 fazla olmaz mı
batarya aklımı çok kurcalıyor ya renk değildeTereddütsüz iphone 7 tercih edilmeli bu ikilemde. Iphone 6s'de en buyuk eksik ois olmamasi. 7'de bu eksiklik giderildi. Daha guclu bir islemci, dokunmatik home butonu gibi ozellikler ile de bu guzel yanlar arttirildi arada da cok buyuk bir fiyat farki yok. Bide ben 6 ve 6s modellerinde space grey modelinde onu siyah arkanin gri olmasi rengini bi turlu benimseyememistim, 7'de tamamen siyah kasa olmasi daha şık oldu. Buda gozumde tabiki sahsi olarak daha isabetli bir renk tercigi oldugunu belirtmeliyim.
6S te ois var optik görüntü sabitleyici yokTereddütsüz iphone 7 tercih edilmeli bu ikilemde. Iphone 6s'de en buyuk eksik ois olmamasi. 7'de bu eksiklik giderildi. Daha guclu bir islemci, dokunmatik home butonu gibi ozellikler ile de bu guzel yanlar arttirildi arada da cok buyuk bir fiyat farki yok. Bide ben 6 ve 6s modellerinde space grey modelinde onu siyah arkanin gri olmasi rengini bi turlu benimseyememistim, 7'de tamamen siyah kasa olmasi daha şık oldu. Buda gozumde tabiki sahsi olarak daha isabetli bir renk tercigi oldugunu belirtmeliyim.
ama 64 gb oladığı için 128 almam lazım o da pahalıFAZLA OLMAZ ÇÜNKÜ ARTIK HER UYGULAMA ÇOK UYER KAPLIYOR VE VİDEO VE RESİM ÇEKEN BİRİRYSEK 64GB ANCA YETER ÇÜNKÜ SD CART DESTEĞİ YOK
batarya aklımı çok kurcalıyor ya renk değilde
Hımm Doğru da o zaman 32 alsan sürekli hafızayı boşaltmak zorunda kalacaksın .Ama benim gibi çok video çekmiyorsan normal bir lullanıyorsan sana yetebilirama 64 gb oladığı için 128 almam lazım o da pahalı
--- Gönderi Güncellendi ---
plus daha mantıklı oluyor böylece ama plus da büyük
OİS= optic image stabilision=Optik görüntü sabitleyici. Bilmeden bilgiçlik taslamayın6S TE OİS VAR OPTİK GÖRÜNTÜ SABİTLEYİCİ YOK![]()
Tamam da çok başarılı çalıştığı için hiç yokluğunu aratmıyor bide arkadaş ois yok demiş tiOİS= optic image stabilision=Optik görüntü sabitleyici. Bilmeden bilgiçlik taslamayın
--- Gönderi Güncellendi ---
Capslock kapatın.
6S'de OİS yok.Tamam da çok başarılı çalıştığı için hiç yokluğunu aratmıyor bide arkadaş ois yok demiş ti
bide ois başka şey optik görüntü sabitleyici başka şey bir araştır kıssaca anlatayım optik görüntü sabitleyicide kameradaki lens hareket ederken ois te dijital olarak yapar yani videoyü büyütüp sarsıntıyı önlerTamam da çok başarılı çalıştığı için hiç yokluğunu aratmıyor bide arkadaş ois yok demiş ti