NightBlood
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Yeni Android. Bende düz A10 kullanıyorum bende de aynı. Samsung sağolsun onların yüzünden bazı oyun,programları kuramıyoruz sadece 64 bit Android için yapıldığından .apk leri.Telefonu 1 ay önce aldım a10s telefon 64 bit ama 32 bit kullanıyor. Bunu düzeltmenin yolu varmı.
Evet TFT Mobil kuramıyorum mesela rom atmayı düşündüm ama garanti dışı kalırmı bilmiyorum.Yeni Android. Bende düz A10 kullanıyorum bende de aynı. Samsung sağolsun onların yüzünden bazı oyun,programları kuramıyoruz sadece 64 bit Android için yapıldığından .apk leri.
Anakart ile alakalı bir durum. Neredeyse son üç yılda üretilen tüm işlemciler 64bit destekliyor ancak anakartları dahilindeki diğer pek çok çip 32bit olduğu için cihaz 64bit kullanamıyor.Telefonu 1 ay önce aldım a10s telefon 64 bit ama 32 bit kullanıyor. Bunu düzeltmenin yolu varmı.
Kalıyor maalesef.Evet TFT Mobil kuramıyorum mesela rom atmayı düşündüm ama garanti dışı kalırmı bilmiyorum.
Root ne alaka anlamadım. Format atmalıyız bende o da. Bu kişi A10S bende A10 kullanıyorum 2 mizde şikayetçiyiz.Şuanda herkes TFT Mobile için uğraşıyor bu kadar eminim ama ROM'dan başka çare yok gibi duruyor. Belki root ile çözümler bulunabilir.
Benim tablette de öyle. Samsung'un saçmalıkları işte.Root ne alaka anlamadım. Format atmalıyız bende o da. Bu kişi A10S bende A10 kullanıyorum 2 mizde şikayetçiyiz.